29.5.2017. 9:14:32   

12. Business Cafe na temu "Zaronite u svoje snove"

12. Business Cafe će se održati na plovećem brodu 20. lipnja 2017., s početkom u 18 sati, na temu „Zaronite u svoje snove". 

Po prvi puta, Business Café u Istri humanitarnog je karaktera te 70% prihoda od ulaznica ide Udruzi „PALČIĆ", čija će predstavnica biti ujedno i gošća. 

Cilj ovog Business Caféa je pokazati važnost suradnje privatnog, javnog i civilnog sektora te uloge medija kao neizostavnog faktora u razvoju društva. 

Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Sedmu godinu zaredom, u 6 zemalja, održano je skoro 200 evenata, preko 700 govornika, 15000 gostiju/posjetilaca, 20 milijuna eura i poslovanja i ulaganja – ljudi su našli prijatelje, ulagače, poslovne partnere, zaposlenike ali prije svega podršku.

Gosti Business Caféa u Puli su Patrizia Milani, uspješna poduzetnica i direktorica tvrtke Vibrobeton d.o.o., Vesna Petrović, poznata voditeljica svima znana kao Šjora Foškera, Milan Krajnc, poznati life coach iz Slovenije te Gordana Damjanić Maroh, uspješna poduzetnica i predstavnica Kluba roditelja nedonoščadi "PALČIĆI". Posebna gošća eventa je i začetnica Business Caféa – Kristina Ercegović, koja dolazi iz Zagreba na ovaj poseban event. 

Događaj vodi nositeljica licence Business Café za Istru, Kristina Bulešić, mnogima znana kao „žena inspiracija". Organizacijski tim Business Caféa sastoji se od Kristine Bulešić (Inspiracija d.o.o.) te tvrtke Optimus Consulting d.o.o. 

Ovoga puta očekuje Vas pravi doživljaj Business Caféa na moru te opuštanje uz hranu i piće na brodu. Brod kreće iz Medulina te vozi do Rt Kamenjaka gdje će se usidriti i započeti s predstavljanjem gostiju. 

Cijena ulaznica je 100,00 kn, a u cijenu je uključena vožnja brodom u trajanju od 1h, hrana i piće na brodu te Vaša donacija Udruzi „PALČIĆ". 


S obzirom na manji broj mjesta jer je riječ o brodu, molimo Vas da na vrijeme kupite svoje ulaznice i osigurate svoje mjesto za ovaj jedinstveni Business Café.

Očekuje se 100 do 150 malih poduzetnika iz više gradova Hrvatske. 

Sponzori Business Caféa u Puli su Silvano Ivaninić, Flach Tours d.o.o., Nivea, Zagrebačka banka, Le Beauty Mansion (make up), Style 4 U (frizura), Nada Rokov, Marina Puh (fotograf) te generalni pokrovitelj Hrvatska gospodarska komora.

Medijski pokrovitelji Business Caféa u Puli jesu poduzetnički portal Istre eIstra.info, portal pozitivnih vijesti i uspješnih pojedinaca samopozitivno.com, BG online, Hrvatska – Naturala, Womeninadria te Poslovni savjetnik.

Danas se Business Café organizira u brojnim gradovima Hrvatske te susjednim zemljama. 
 
Ušavši u sedmu godinu poslovanja Business Café i dalje uspješno šalje dvije poruke:
1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti biznis, svi prolazimo iste uspone i padove
2. MOGUĆE JE USPJETI I SADA I OVDJE na našim prostorima, unatoč svemu i svima, što priče gostiju Business cafe uvijek iznova potvrđuju.

(I:eIstra.info)
 

www.eistra.info