TRAŽIŠ? NAĐI.

PRO - TON

fasade, izolacija, knauf, ličilac, pitur, spušteni stropovi, Labin
Naziv poslovnog subjekta:    PRO - TON
  Županići 3, Labin 52231
Općina  Nedešćina
Županija:   Istarska županija
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Robert Gligić
https://pro-ton.hr/
https://www.eistra.info/pro-ton/
Pridruži se
O NAMA

PROTON Labin - majstor za fasade, unutarnje i vanjske dekorativne radove

 
Fasade, izolacija i pregrada prostora knaufom, spuštanje stropova, ličenje te dekorativno uređivanje zidova, glavne su usluge tvrtke PROTON iz Labina. 

Višegodišnjim iskustvom i stečenim znanjem u ovoj vrsti djelatnosti, uspjeli smo kreirati nekoliko vlastitih inovacija te time poboljšati kvalitetu, izradu, te samu primjenu tehnologija i proizvoda koji se koriste u svrhu djelatnosti.
 
Stalnim usavršavanjem, sudjelovanjima na raznim prezentacijama materijala i novih modernih tehnologija raznih vodećih proizvođača, upoznati smo sa kvalitetom proizvoda i njihovom ispravnom primjenom. Time možemo ponuditi široku paletu usluga i proizvoda, neupitne kvalitete, sa višegodišnjom garancijom istih.
 
Uvjerite se u našu kvalitetu, zatražite neobaveznu ponudu i porazgovarajte o idejama i rješenjima za uređenje Vašeg doma, poslovnog prostora, apartmana, kuća za odmor…
 

 
Kontaktirajte nas za više informacija
 

 

DJELATNOSTI

  • Fasade | Fasader
  • Izolacija | Izolater
  • Knauf, Gips | Knaufer
  • Ličilac | Soboslikar
  • Spušteni stropovi
  • Štukaturski radovi | Štukature
  • 3D rendering
PROIZVODI I USLUGE

 
 

Fasadni i štukaturski radovi

Profesionalno, stručno i efikasno vršimo usluge obnove fasada. Osvježite Vaš dom novim bojama i učinite Vaše življenje energetski učinkovitijem novom energetskom fasadom.

Soboslikarski radovi

Usluge svih vrsta unutarnjeg uređenja, sanacija postojećih elemenata do postavljanja i uređenja  novih. Postavljanjem KNAUF ploča (kartonske gips ploče) stvaramo Vam novi životni prostor.
Naši su djelatnici educirani za rad vrhunskim tehnikama dekorativnog uređenja unutarnjih prostora, kontinuirano se usavršavamo u tvornici San Marco, lideru u području proizvodnje najsuvemenijih i najkvalitetnijih boja i dekorativnih tehnika. Na raspolaganju smo Vam za konzulatcije i prijedlog uređenja Vaših životnih prostora, obratite nam se s povjenjem.

 

3D rendering

Vizualni prikaz idejnog projekta korištenjem tehnološki naprednih 3D programa. Svojim stručnim znanjem pomažemo u vizualizaciji Vašeg prostora. Nakon što izađemo na teren, slijedi slikanje postojećeg stanja, te po dogovoru s klijentima predlažemo idejno rješenje u obliku kompjuterske simulacije krajnjeg rješenja - rendera.
REFERENCE

 

Caparol
Sto fasada
Roefix
Murexin
San Marco
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se