TRAŽIŠ? NAĐI.

RESTAURANT AND BEACH BAR ORLANDIN

cocktails, live music, dance, gourmet food, Vrsar
O NAMA

Restaurant and beach bar Orlandin - Vrsar

 VRSAR BEACH RESTAURANT POREC

RESTAURANT AND BEACH BAR ORLANDIN nalazi se na prelijepoj lokaciji u općini Vrsar, neposredno uz more i lučicu Montraker, u pješačkoj zoni, na samo par metara od mora, tako da se i dječica bezbrižno mogu igrati u prirodi, a priredili smo im i pravi mali zabavni park.
Vrsar je smješten gotovo na samom ušću Limskog zaljeva, na 54 metara visokom brežuljku. Prvobitno naselje bilo je samo na vrhu brežuljka, da bi se kasnije razvijalo i po njegovim obroncima.
Novi, turistički Vrsar, razvija se uz more, a okružuju ga romantični otoci i hridi - jedan od njih je i Orlandin na koji iz našeg restorana puca predivan pogled.

Restoran na obali mora

Sa sjeverne strane vrsarsku lučicu zatvara poluotok Montraker. Baš na Montrakeru, uz šum mora udaljenog svega par metara, u mediteranskoj se idili smjestio naš grill beach bar i fast food Orlandin.
 
Otočić Orlandin je ime dobio po Mahnitom Orlandu, glavnom liku romantičnog epa Ludovica Ariosta iz 1516. godine. Prema legendi, Orlando je, bijesan zbog neposlušne posade, mačem zasjekao trećinu kamene hridi.

Radeći u inozemstvu trideset godina, stekao sam mnogo iskustva i odlučio ga iskoristiti za vlastiti posao, uz bezrezervnu podršku obitelji bez koje ne bih uspio. Ta se odluka pokazala odličnom, naši gosti prepoznali su naš trud i potencijal i nagradili ga. Lokacija se također pokazala pravim pogotkom.
 
Sve je to dovelo do toga da Vas danas s ponosom možemo pozvati da proživite nezaboravne trenutke u mediteranskom ambijentu uz specijalitete kuće, te uz probranu glazbu kojoj pridajemo puno pažnje.
 
Gourmet food - Orlandin Vrsar

Ponuda jela - Gourmet food

Običaji i kultura stola u današnje vrijeme jako su zapostavljeni, jede se u hodu, na brzinu, nekvalitetno...Stoga mi pripremi hrane posvećujemo posebnu pažnju. Koristimo samo pažljivo probrane namirnice, jer iako smo i fast food, vrlo nam je bitno da našim klijentima serviramo samo najbolje i da uživaju u upravo suprotnom - slow foodu. Nastojimo nabaviti domaće namirnice od lokalnih dobavljača, kako bi izbjegli mega industrijske modificirane proizvode. 
 
Naša se ponuda proteže od brzih jela za one kojima se žuri natrag na plažu, hladnih predjela, do mesnih specijaliteta poput bifteka, ramsteka, popularnih ćevapčića, uz nezaobilaznu ponudu raznovrsnih jednostavnih i složenih svježih salata, te naravno morskih delicija poput brancina, orada, liganja. 
 
Za sladokusce i male junake pripremili smo cijelu paletu deserta. Uz raznovrsne palačinke, kolače, voćne salate tu su i sladoledni kupovi te ice caffe.
 
Mislimo na Vašu sigurnost, pa smo meni preselili u digitalni oblik: skenirajte kod i odaberite meni po svom guštu!
 
 
orlandin Vrsar menu

Živa glazba - Live music

Kako bi svojim gostima pružili nezaboravno gastro iskustvo, za vrijeme ljetnih mjeseci odlučili smo imati live music večeri gdje ćete, osim u hrani, uživati u glazbi i plesu. 
 
EN
Restaurant and beach bar Orlandin, located right on the seafront of Vrsar, is the place to visit if you want to eat well and have a great time by the beach. We serve exquisite cocktails and even better gourmet food. Spend a wonderful summer vacation, join us every night for the best live music and dance!
 
 
DJELATNOSTI

 • Restoran s pogledom na more
 • Beach bar Vrsar
 • Fast food, mesna jela, riblja jela, svježe salate
 • Sladoled, kolači, palačinke
 • Kokteli - Cocktails
 • Live music, dance
 • Gourmet foodPROIZVODI I USLUGE

 • Brza jela - fast food
 • Hladna predjela
 • Mesni specijaliteti - biftek, ramstek, ćevapčići
 • Salate
 • Morski specijaliteti - brancin, orada, lignje
 • Deserti - palačinke, kolači, voćne salate, sladoledni kupovi, ice caffe
 

Kokteli - Cocktails

Širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela za vrhunsko osvježenje u hladu autohtone vegetacije vrsarske obale.
Enjoy your cocktail at Vrsar finest sunset spot - Orlandin restaurant and bar! 

 

REFERENCE

Certificate of Excellence
2017 POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"RESTAURANT AND BEACH BAR ORLANDIN" se nalazi u ovim kategorijama
cocktails, fast food, riblji specijaliteti, škampi, fish, shrimps, Montraker, Vrsar, kokteli, grill, ćevapi, čevapčići, riblja plata, hobotnica, file tune, riba, bavete, dagnje, kozice, koktel, Limski zaljev, cocktail bar, fish restaurant, riblji restoran, live music, dance, gourmet food, Vrsar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se