TRAŽIŠ? NAĐI.

RESTORAN NELA

Domestic food, beefsteak, truffles, istrische spezialitäten, Hum, pesce
Naziv poslovnog subjekta:    RESTORAN NELA
  Ročko polje 3, Buzet 52420

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Lucija Žulić
https://restoran-nela.com/
https://www.eistra.info/restoran-nela/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - NED: 07:00 - 23:00
O NAMA

Restoran Nela

Restoran Nela na Ročkom Polju je kultno mjesto kojeg pamte mnoge generacije i mjesto koje je obilježilo istarsko vino, pršut i sir, dobra domaća atmosfera i nezaobilazna Nela.
 
Kako je sve počelo?Sve je započelo 1909. godine s jednom malom oštarijom na Ročkom polju. Prvi objekt se s godinama proširivao i renovirao, a počeci su bili orijentirani na trgovačku djelatnost. 1919. godine trgovina je prerasla u trgovinu i oštariju koja je postala centar zbivanja u okolici. 
Tijekom godina, oštarija je radila pod različitim oblicima ugostiteljskih objekata - od krčme do gostione, a danas je moderno uređen restoran s daškom tradicije. 
 
Ništa ne bi bilo tako da nije bilo Nele Žulić (1924. - 2011.) koja je cijeli život posvetila razvoju oštarije. Predani rad i uporni karakter omogućili su da se "štorije o Neli" pričaju i dan danas. 
 
A mi se trudimo da se ova tradicija nikad ne zaboravi... Držimo se onoga zbog čega i dalje postoji restoran Nela - pršuta, sira, posebne malvazije i naravno nezaboravnih priča o Neli.

Istarski specijaliteti - Istrian specialites - Istrische Spezialitäten

U restoranu Nela možete uživati u istarskim specijalitetima od domaćeg mesa i svježe jadranske ribe. U ponudi su domaće kobasice s kiselim kupusom, ombolo s pancetom, maneštra, istarska tjestenina i ostali specijaliteti koji će oduševiti i najveće gurmane.
 
Restoran Nela - Živa glazba svaki vikend POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se