TRAŽIŠ? NAĐI.

„Poslovni uzlet i Festival poduzetništva, obrta i OPG-a“

NOVOSTI
2.5.2016. 8:06:09

„Poslovni uzlet i Festival poduzetništva, obrta i OPG-a“


Grad Poreč-Parenzo, u suradnji s Istarskom županijom i Poslovnim dnevnikom po prvi put organizira „Poslovni uzlet" – besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a, kao i „Festival poduzetništva, obrta i OPG-a", koji će se održati na Trgu slobode u petak, 6. svibnja 2016. godine, a na kojem će se predstaviti poduzetnici, obrtnici i OPG-ovi Poreštine.
Kao grad koji oduvijek njeguje poduzetnički duh i u kojem djeluju mnogobrojni poduzetnici i obrtnici, Poreč ove godine organizira edukacije i festival za sve one koji usavršavanje poslovnih znanja i vještina prepoznaju kao glavni put do uspjeha.

Osnovni cilj Festivala je da se poduzetnicima Poreštine omogući platforma na kojoj će moći promovirati svoje proizvode i usluge, a istovremeno ostvariti nove poslovne kontakte, uz medijsku potporu s ciljem unaprjeđenja poslovanja. Uz izložbeni dio, u sklopu Festivala bit će organizirane i edukacije za školarce, gastro-show i besplatne degustacije, kao i koncert.

Prije samog početka Festivala na Trgu slobode, Teatrino Zajednice Talijana Poreč ugostit će „Poslovni uzlet" na kojem će se poduzetnicima i obrtnicima predstaviti prezentacija na temu „Uloga Grada Poreča-Parenzo u poticanju lokalnog poduzetništva", nakon čega će lokalni poduzetnici prezentirati osobna iskustva i na dobrim primjerima iz prakse objasniti motivaciju koja ih je dovela od inovativne ideje do uspješnog biznisa.
Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i gradonačelnik Grada-Parenzo Poreča Edi Štifanić te župan Istarske županije Valter Flego. Polaznici će putem interaktivnih predavanja i uz savjete poslovnih i marketinških stručnjaka saznati najvažnije informacije o otvaranju vlastitog biznisa, brendiranju i povoljnom oglašavanju proizvoda.
 
U sklopu edukacija svi zainteresirani informirat će se o mogućnostima za otvaranje poduzeća i naučiti koji su benefiti digitalnih alata pri izgradnji efektivne marketinške kampanje, dok će ih primjena znanja iz NLP tehnika dovesti do pravog liderskog stava i osposobiti za upravljanje poslovnim i ljudskim resursima.
Besplatne edukacije „Poslovnog uzleta" pomoći će zainteresiranima usvojiti vitalna poslovna znanja za dugoročno održavanje uspješnog biznisa, dok će „Festival poduzetništva, obrta i OPG-a" predstaviti Porečanima i gostima raznolikost te bogatstvo poduzetničke i obrtničke ponude Poreča i Poreštine.
 
Prijave na www.poslovni.hr.
 

(I:porec.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se