TRAŽIŠ? NAĐI.

11. Susret trgovaca u Koprivnici

BIZZDOGAĐANJA
19.4.2018. 8:46:31

11. Susret trgovaca u Koprivnici
Hrvatska obrtnička komora 24. i 25. svibnja u Koprivnici organizira 11. Susret trgovaca. 
 
11. Susret trgovaca Hrvatske obrtničke komore okupit će brojne predstavnike struke koji će u okviru programa događanja koji obuhvaća najaktualnije trgovačke teme, moći razmijeniti mišljenja i iskustva.

Cilj organizacije ovog događanja je okupiti predstavnike trgovačke struke.  Kroz sudjelovanje na tematskim radionicama i panelima sudionici će se educirati, uključiti u raspravu te podijeliti iskustva s terena, ali i nedoumice i izazove s kojima se susreću u svakodnevnom radu.

Kroz radni dio Susreta razmatrat će se teme od iznimne važnosti za trgovačku struku. Mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova, prava potrošača, prava trgovaca, marketing i brendiranje, upoznavanje obrtnika sa zakonskim obvezama prema Zakonu o zaštiti na radu samo su neke od njih.

Program Susreta uključuje i dvije panel rasprave na teme:
  • „Položaj male trgovine u Hrvatskoj danas" i
  • „Primjeri dobre prakse u komunikaciji s lokalnom samoupravom?"
Sudionike 11. po redu okupljanja ove za hrvatsko gospodarstvo iznimno važne struke, očekuju i zanimljiva izlaganja stručnjaka o aktualnim temama u trgovini, komercijalne prezentacije i promocije, a neformalni dio događanja, svakako je prilika za ostvarenje novih vrijednih kontakata među trgovcima iz cijele zemlje.

(I: www.hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se