TRAŽIŠ? NAĐI.

16. Dani antike - Pula Svperiorvm od 8. do 10. lipnja

NAKON POSLA
5.6.2017. 10:09:13

Dani antike

16. Dani antike - Pula Svperiorvm od 8. do 10. lipnja
Jeste se zaželjeli pravih antičkih junaka, gladijatorskih borbi ili možda priča o Puli iz doba rimskih careva? Ako jeste, znajte da vas i ovogodišnji festival neće razočarati. 16. „Dani antike - Pula Superiorvm" u organizaciji Turističke zajednice Grada Pule, Arheološkog muzeja Istre i Illustris travel d.o.o. od 8. do 10. lipnja 2017. na nekoliko uzbudljivih i događajima ispunjenih dana, Pulu i okolicu pretvorit će u pravu antičku meku.

Putujemo li festivalom, Dani antike odvest će nas u nekadašnje prekrasne tragove bogatog kulturnog naslijeđa, te svojim ljepotama i raznolikim programskim sadržajem oživjeti duboko ukorijenjene simbole grada. Festival će kroz gastronomski, glazbeno scenski, dječji, natjecateljski, izložbeno galerijski i znanstveno popularni program svakodnevno obogaćivati grad i svoje posjetitelje, te pridonositi antičkom šarmu.

Obogaćeni glazbeno-scenski sadržaji, nova gurmanska iznenađenja i novi zabavni programi za djecu i odrasle - užitak za sva čula bili su osnovna intencija organizatora ovogodišnjih Dana antike, pa uživajte u njima.
 
Više o programu na www.pulasuperiorum.com.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se