TRAŽIŠ? NAĐI.

2. rođendan EKO TRŽNICE Šijana i novo ljetno radno vrijeme

NAKON POSLA
6.7.2015.

2. rođendan EKO TRŽNICE Šijana i novo ljetno radno vrijeme
Veselo će biti u utorak 07.07. u 19 h na Solidarnoj ekološkoj tržnici u Šijani.
Slavimo 2. rođendan.

Udruga Istarski eko proizvod i Solidarna ekološka grupa Pula pripremaju bogat program i degustacije povodom 2. rođendana Solidarne ekološke tržnice Šijana. U goste nam dolaze članovi Studia za glazbenu kreativnost "Čarobna frula”, djeca će imati svoj EKO kutak, a za ukusnu hranu će se pobrinuti naši dragi proizvođači i članovi SEG Pula.

U prodaji će biti povrća, voća, sira, meda, brašna, pripravaka od ljekovitog bilja i lavande, pekmeza, sokova i octa.

S nama će biti OPG Siljan, OPG Kuftić, OPG Pekica, OPG Sirotić, OPG Krušvar, OPG Komparić, OPG Martinović, OPG Komić, OPG Maliki, OPG Stipančić te gosti iz Slavonije - OPG Loboda, OPG Mihaljević i OPG Gudelj.

Da se podsjetimo, Eko tržnica Šijana započela je s radom u srpnju 2013. Nastala je i opstala suradnjom udruge Istarski eko proizvod i neformalne skupine građana okupljenih u građansku inicijativu Solidarna ekološka grupa Pula te uz potporu Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule.

Svakog utorka tijekom ove dvije godine, ekološki certificirani proizvođači nudili su svoje proizvode sve većem i većem broju građana kojima je bitno čime se hrane i odakle dolazi njihova hrana te im je važno da kupuju "hranu s licem". Na tržnici su se izrodila mnoga prijateljstva, dječji smijeh i žamor odraslih oživio je do tada zaboravljeni trg u Šijani. Tržnica sa svojim specifičnim radnim vremenom u popodnevnim satima omogućuje dostupnost ekološke hrane i onima koji su zaposleni u jutarnjim satima. Model solidarnih eko tržnica postao je prepoznatljiv kako u Istarskoj tako i u drugim županijama.

Od utorka 07.07. započinje ljetno radno vrijeme tržnice od 19-21 h.

Vidimo se!

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se