TRAŽIŠ? NAĐI.

5. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo 2015 - ICEL5

BIZZDOGAĐANJA
17.8.2015.

5. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo 2015 - ICEL5
"Učenje za poduzetništvo: Utjecaj poduzetničkog znanja na poslovanje, menadžment i ekonomiju"
 
20. listopada 2015. u Zagrebu

Glavni govornici na Konferenciji bit će prof.dr.sc. Slavko Kulić, hrvatski filozof, politolog, ekonomist i sociolog, s temom „Filozofija poduzetništva u uvjetima socijalne i tržišne neizvjesnosti" te prof.dr.sc. Åsa Hagberg-Andersson s Novia University of Applied Sciences iz Vaase, u Finskoj, s temom „New times, new challenges, new methods" („Nova vremena, novi izazovi, nove metode").
 
Tema 5. Međunarodne konferencije o učenju za poduzetništvo (ICEL5) je Utjecaj poduzetničkog znanja na poslovanje, menadžment i ekonomiju. Iako poduzetnička znanja doprinose ekonomskom rastu i kreiranju radnih mjesta, još uvijek  postoje oprečna mišljenja o načinu korištenja i primjeni poduzetničkog znanja s ciljem unaprjeđenja poslovanja i menadžmenta te doprinosa ekonomskom razvoju. Stoga se postavlja pitanje: kako povezati poduzetnička znanja s poslovanjem, menadžmentom i ekonomijom?
 
Cilj konferencije ICEL5 je pružiti teorijske i empirijske dokaze o povezanosti poduzetničkih znanja s poslovanjem, menadžmentom i ekonomijom. Konferencija će okupiti znanstvenike i stručnjake iz prakse iz područja obrazovanja za poduzetništvo, poslovanja, menadžmenta i ekonomije, kao i poduzetnike, donositelje odluka na svim razinama, nastavnike, učitelje i profesore. Osobito su poželjna empirijska istraživanja koja koriste više metoda istraživanja i/ili uključuju više razina analize.
 
(I: icelconf.eu)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se