TRAŽIŠ? NAĐI.

5 razloga zbog kojih svaki poduzetnik treba biti na eIstra.info

O NAMA
30.3.2017. 13:53:48

5 razloga zbog kojih svaki poduzetnik treba biti na eIstra.info
Znate li da vas danas kupci u većini slučajeva traže na internetu? Traže tvrtke u određenoj branši, uspoređuju proizvode, uspoređuju cijene, traže kontakte...

Donosimo 5 razloga zašto je dobro imati stranicu tvrtke ili obrta na poduzetničkom portalu eIstra.info.

1. Mjesto za sve tvrtke i obrte

Kako bi najlakše objasnili što je eIstra.info povući ćemo paralelu s portalima za iznajmljivače. Laički, ono što je primjerice Booking ili Airbnb za apartmane, eIstra.info je za tvrtke i obrte - mjesto na kojem se mogu pronaći sve informacije o tvrtkama i obrtima, usporediti ponuda, poslati upit, preuzeti kontakt.
 
eIstra.info ima cilj biti produžena ruka poduzetnicima, potaknuti što više kupaca da kupuju lokalno, a u drugu ruku omogućiti tvrtkama da se predstave globalno.

2. Pozicija stranice na Google tražilici

Danas gotovo 94% ljudi koristi internet i postalo je normalno da za sve što nas zanima najprije pitamo Google. Googlamo sve - tražimo salon namještaja, meni od pizzerije, salon koji u ponudi ima keramičke pločice koje smo zamislili… i otvaramo stranice koje su među prvima na popisu Google rezultata.
 
eIstra.info svoje pozicije na tražilicama gradi 10 godina pa je u startu u očima Google-a relevantnija. Tako će se stranice eIstra.info pojaviti tražite li "salon namještaja Istra”, "pizzeria Pula”, "PVC stolarija Poreč”, "kozmetički salon Rovinj” i ostale mnogobrojne upite, jer na dnevnoj bazi na portal dolazi do 7000 posjeta. Unutar eIstra.info nalazi se 900 stranica klijenata, što je puno, puno sadržaja - prava poslastica za tražilice!
 

3. eIstra.info stranice su responzivne (sve ćemo objasniti)

eIstra.info stranice su responzivne. Responzivan dizajn je način izrade web stranice koji je ključan ukoliko želite da vaši korisnici pregledavaju Vaše stranice na svim uređajima - stolnim računalima, tabletima, smartphone-ima. Korisnike se ne smije ograničavati, stoga stranice koje nisu responzivne ne prolaze dobro kod Google-a.

4. Video reportaže, fotografije, virtualne šetnje, jumbo plakati

Statistike pokazuju kako čak 90% informacija procesuiramo vizualnim putem, stoga nismo u krivu kad kažemo da je privlačan vizual, bilo slika ili video, ono što će izdvojiti Vaš proizvod. Iz tog razloga eIstra.info tim, osim izrade stranice, poduzetnicima omogućuje snimanje video reportaža, izradu virtualnih šetnji, profesionalno fotografiranje, pozicioniranje na jumbo plakatima...

5. Sami možete ažurirati svoju stranicu

Nije dovoljno da vam netko samo napravi web stranicu. Bitno je da vam je na raspolaganju pristup stranici, kako bi ažurirali sadržaj i kako bi stranicu mogli redovito osvježavati novostima. Sve stranice na eIstra.info dobiju podatke za pristup stranici pa svoju stranicu možete redovito ažurirati iz salona, radione, trgovine... A za sve poteškoće na raspolaganju vam je potpuna podrška (putem besplatnog telefona, e-maila, skype-a, chata, Vibera, društvenih mreža ili osobno na adresi).

Mislite da Vam takva stranica ipak ne treba jer:

  • Lokalno radite i svi vas znaju
Istina, vaši klijenti, odnosno kupci vas znaju. Ali da li bi odbili novog klijenta koji je tek položio i treba mu servis automobila ili mladu mamu koja na internetu traži prvog stomatologa za svoje dijete? Slažete li se da je sve stvar percepcije? :)

  • Imate stalne klijente i to vam je već previše
Ovo je razumljiv razlog, pogotovo ako uskoro odlazite u mirovinu i ne želite se širiti. Ali ako i dalje poslujete, a jedini razlog je dovoljno stalnih klijenata, imajte na umu da propuštate ogromnu količinu potencijalno novih kupaca ako niste prisutni na internetu. Danas smo više nego ikad svi zamjenjivi, stoga je bitno ostaviti dobar dojam kod svojih kupaca s kvalitetnim sadržajem i potpunim informacijama.

  • Imate svoj web

Web stranica je danas poput vizitke i definitivno je treba imati. Ali, što će vas izdvojiti od konkurencije?

Google tražilica! Zamislite kad netko traži "tlakovac Istra”, da na prvom mjestu tražilice izlazi Vaša web stranica, na drugom mjestu Vaša stranica na eIstra.info, a na trećem Vaš kontakt na nekoj drugoj tražilici - e to se definitivno zove korak ispred.

 
(I:eIstra.info, portal za sve poduzetnike)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se