TRAŽIŠ? NAĐI.

8 savjeta kako pisati sadržaj za vašu web stranicu

O NAMA
3.4.2017. 13:09:54

8 savjeta kako pisati sadržaj za vašu web stranicu
Želite imati što bolje rangiranu stranicu na Google tražilici? Slijedite korake u nastavku :)
 
1.  Kupci danas čitaju sadržaj koji je rješenje za njihove probleme.
Content - sadržaj koji objavljujete mora biti super koristan i zanimljiv te nuditi rješenje. Ukoliko je zanimljivim vašim korisnicima, zanimljiv je i tražilicama.

2. Na stranicu je potrebno dodati radno vrijeme i potpune kontakt podatke. Velika većina pretraga ide preko mobilnih uređaja i tad upravo tražimo takve podatke - broj telefona, adresu, radno vrijeme.. 

3. Ukoliko imate ugostiteljski objekt objavite meni s ponudom, ako imate salon namještaja asortiman proizvoda, a ukoliko ste ordinacija popis i cijenu usluga. Kupac u ovom ubrzanom vremenu želi jasne i konkretne podatke.

4. Informacije na stranici se preporučuje ažurirati što češće - barem jednom mjesečno. Što se više bavimo stranicom, Google će je više "voljeti”.

5. Imate li recenziju zadovoljnog kupca, svakako ju istaknite.

6. Stavljajte autentične fotografije širine 1200 px; važno da su fotografije što relevantnije sadržaju i što veće kvalitete - 90% informacija koje se prenose do našeg mozga su vizualnog tipa

7. Objavite video sadržaj o vama, vašim proizvodima / uslugama - publika na internetu potroši dvostruko više vremena na stranicama koje imaju video sadržaj nego što to čine na onim stranicama koje imaju samo tekstualni sadržaj. Zanimljiv je i podataka da je 85% je veća vjerojatnost da će posjetitelj web stranice kupiti određeni proizvod nakon gledanja video priloga o tom proizvodu. 

8. Objavite virtualne šetnje. Virtualne šetnje idealne su za privlačenje novih kupaca i stvaranje prisnijeg odnosa s njima. Tako poboljšavate interakciju s posjetiteljima. Svi volimo istraživati, dopustite da se posjetitelji prošetaju vašom trgovinom, ordinacijom, restoranom kroz virtualnu šetnju.

 
Naravno za sve izmjene na raspolaganju vam je eKvarner i eIstra.info tim

besplatni telefon: 0800.024.023.


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se