TRAŽIŠ? NAĐI.

Anatomija uspjeha - besplatna otvorena predavanja u Poreču, Puli i Rovinju

NOVOSTI
10.10.2017. 10:10:45

Anatomija uspjeha - besplatna otvorena predavanja u Poreču, Puli i Rovinju
Upoznajte se s osnovama funkcioniranja strukture mozga, jer mozak nije samo organ, on je puno više od toga. Naučite što su principi, što je generativni princip i kako uz primjenu najnovijih trendova znanja doći do pozicije u kojoj ste vi ti koji upravljate sa svojim životom.
 
Ovo predavanje je za ljude koji žele postati majstorima svog života na način da ovladaju s vrhunskim znanjima kako bi razvili svoj neograničen potencijal.
Mozak mora biti u balansu da bi svaki čovjek ostvario svoj puni potencijal. Na predavanju naučite koristeći najnovije spoznaje iz neuroznanosti, psihologije NLP-a i ostalih područja gestalt tehnika i pristupa, što znači imati mozak u balansu, te o posljedicama i aspektima njegovog debalansa.

Debalansirani mozak stvara debalansiranu svijest koja onemogućuje da se razviju neograničeni potencijali koje svaka osoba posjeduje. Ljudski mozak kada je u debalansu u potpunosti iskrivljuje percepciju i udaljuje čovjeka od istine, tako da čovjek živi tuđi život, a ne svoj.
 
Ljudski mozak je šef i glavni režiser vaše realnosti, zato je vrlo bitno preuzeti kontrolu upravljanja nad mehanizmom svojega uma.

Želite naučiti kako pokrenuti promjene u svome životu, te razviti svoje neograničene potencijale za koje niste niti znali da ih posjedujete, svakako se prijavite na besplatno otvoreno predavanje ANATOMIJE USPJEHAprogram za razvoj osobnih i sistemskih potencijala.

Prvo predavanje započinje u Poreču 23.10.2017. godine u 19 sati, u Obrtničkom domu, Partizanska 5A, Poreč, (I.kat – dvorana), zatim u Rovinju 25.10.2017. godine u 19 sati, Pučko otvoreno učilište, Trg Maršala Tita 12, Rovinj, (Velika dvorana doma kulture), te u Puli 27.10.17. godine u 19 sati, u Istarskoj razvojnoj agenciji d.o.o. (IDA), Mletačka 12, Pula (IV. kat).

Voditelj programa je: Martina Ružić Bratović stručnjakinja za razvoj osobnih i sistemskih potencijala.
Prijaviti se možete na e-mail adresu: anatomijauspjeha(at)gmail.com ili na broj telefona: 091/519 73 55. Kod predbilježbe e-mailom, ispunite dolje navedeno, napravite copy paste i pošaljite na gore navedenu e-mail adresu.

PREDMET: ANATOMIJA USPJEHA PREDAVANJE POREČ, ROVINJ ILI PULA – PREDBILJEŽBA
IME I PREZIME:
BROJ MOBITELA:
 
(I:ida.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se