TRAŽIŠ? NAĐI.

Aplikacije uz koje će vaš Instagram zablistati

ČLANCI
31.7.2018. 9:56:52

Aplikacije uz koje će vaš Instagram zablistati
Instagram je postao nezaobilazna stavka u životu mnogih, posebice bloggera i influencera. Prema procjenama, Instagram dnevno pregleda oko 300 milijuna ljudi. Često se možete zateći kako svaki slobodni trenutak koristite za skrolanje ovom aplikacijom, uređujete i dijelite fotografije, provjeravate tuđe profile... Donosimo vam nekoliko korisnih aplikacija uz koje će vaš Instagram Stories izgledati besprijekorno!

1. Adobe Spark Post


Aplikacija The Adobe Spark Post dostupna je na App Storeu, a nudi veliki izbor predložaka koje možete prilagoditi da odgovaraju vašem Instagram stilu. Sve što trebate jest odabrati predložak, kliknuti "remix" i poigrati se fotkama. Možete birati opcije i mijenjati paletu boja, prikaze i animiranih efekata. Kada ste napokon zadovoljni izgledom fotografije, samo kliknite na dijeli i odaberite Instagram s popisa opcija. 
 
Adobe Spark aplikacija, Instagram 

2. Ripl


Ripl aplikacija besplatna je i dostupna na App Storeu i Google Playu. Prvotno je namijenjena za mala poduzeća i brendove, no može je koristiti svaki korisnik Android ili iOS pametnog telefona. Dodirom na znak plus na dnu ekrana, a zatim vertikalne opcije na sredini ekrana kako biste odabrali veličinu objave. Tu možete upisati bilo kakav tekst i odabrati željenu fotografiju. Nakon odabira, možete uređivati font, mijenjati boju, prilagođavati animaciju, pa čak i dodati glazbu. 
 
Ripl aplikacija, Instagram 

3. Hype Type


Hype Type doslovno je namijenjena da začini vaš Instagram. Ova aplikacija animira tekst na fotografiji. Za pristup galeriji fotografija i odabir željene slike prijeđite od dna prema vrhu ekrana. Možete birati između različitih fontova i boja, animirati i micati tekst preko ekrana. Kada ste pronašli odgovarajući izgled, kliknite na strelicu i podijelite putem Instagrama. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti putem App Storea. 
 
Hype Type aplikacija, Instagram 

4. Over


Aplikacijom Over možete dodavati tekst preko fotki, ali i preklapati slike, što je idealno za kolaž fotografije ili kreiranje Instagram priče putem slika.  Over ima niz prilagođenih citata i inspirativnih izreka koje možete nalijepiti preko fotografije. Možete početi od nule te birati fotografije, predloške, grafiku, font itd. Aplikacija je također besplatna i dostupna na App Storeu. 
 
Over aplikacija, Instagram 

5. Lumyer


Lumyer možete instalirati putem App Storea ili Google Playa. Aplikacija se koristi proširenim filterima kako biste, primjerice, dodali instant animaciju na svoje fotografije. U ovoj aplikaciji nije moguće dodavati okomite fotografije, zbog čega je neki ne vole jer finalna verzija fotografije  neće stati u puni Story ekran. 
 
Lumyer, aplikacija, Instagram 

6. Typorama


Ono što je najbolje kod Typorame jest profesionalni izgled dizajna raznih fontova. Otvorite li aplikaciju, možete odmah odabrati postavku Instagram Story kako bi se materijal prilagodio okomitom formatu. Osim svojih fotografija, imate niz gotovih predložaka inspirativnih fotografija. Typorama nema opciju animiranja fotografija i teksta, ali to nadoknađuje izuzetno kvalitetnim dizajnom fonta.  Besplatna je, a možete je preuzeti u App Storeu. 
 
Typorama aplikacija, Instagram 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se