TRAŽIŠ? NAĐI.

Bal volontera 2017. – poziv za prijavu najaktivnijih volonterki/a

NAKON POSLA
20.11.2017. 9:24:19

Bal volontera 2017. – poziv za prijavu najaktivnijih volonterki/a
Povodom Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca 2017., Grad Poreč-Parenzo organizira Bal volontera s ciljem pružanja podrške porečkim neprofitnim organizacijama koje potiču, organiziraju i provode volontiranje. Želja je na taj način iskazati javno priznanje za individualni volonterski doprinos razvoju svoje organizacije civilnog društva i razvoju zajednice tijekom 2017. godine, na području Grada Poreča- Parenzo.

Ovim se putem pozivaju sve neprofitne organizacije, koje djeluju na području Grada Poreča-Parenzo, a koje su temeljem Zakona o volonterstvu definirane kao organizatori volontiranja, da za ovu prigodu predlože najaktivnije volonterke/e.  

Organizacije civilnog društva koje u 2017.godini imaju do 30 aktivnih volonterki ili volontera mogu predložiti najviše pet, a organizacije koje u 2017.godini imaju više od 30 aktivnih volonterki ili volontera mogu predložiti najviše 10 najaktivnijih volonterki ili volontera. 

Na stranici porestina.info nalaze se obrasci koje je potrebno popuniti i dostaviti na mail adresu udruge@porec.hr do 27. studenog 2017. godine.

Uz popunjeni obrazac, potrebno je dostaviti 10 fotografija aktivnosti vaše organizacije tijekom 2017. godine i fotografije predloženih volontera u elektronskom obliku, na gore navedenu adresu i u navedenom roku.

(I:porestina.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se