TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna edukacija "Tajna uspješne prodaje - Neka brojke rade za vas"

NOVOSTI
11.10.2017. 9:41:13

Besplatna edukacija  Tajna uspješne prodaje - Neka brojke rade za vas
Besplatnu edukacija na temu "Tajna uspješne prodaje - neka brojke rade za vas" održat će se u utorak 17.10.2017. s početkom u 10:30 u Gradskoj knjižnici Labin. 
 
Par riječi o predavanju:
Svaki obrtnik se svakodnevno susreće s izazovima poput izrade prodajnih planova, određivanja prodajnog budžeta ili izračuna troška prodaje. Naročit izazov čine razne kalkulacije. Za kalkulaciju prodajnih cijena često nemamo sve podatke. Prepisati cijene od konkurencije i smanjiti ih za 5% realno nema smisla. Što ako je konkurencija krivo izračunala? Što ako su na lošijoj lokaciji nego mi?
 
Nakon cijena najčešće računamo isplativost projekta. Isplati li se uvoditi nove proizvode i usluge, ulaziti na novi teritorij ili u novu tržišnu nišu? 
 
Na seminaru će biti prikazane kalkulacije, korak po korak, kad imamo sjajnu ideju i OSJEĆAMO da bi TO moglo uroditi bogatim plodom, a nemamo gotovo niti jednog podatka za ikakav izračun. 
 
U temi "Unapređenja prodaje" bit će prikazano sustavno određivanje popusta na osnovnu cijenu. Time ćete stati na kraj kaotičnom davanju popusta, naročito kupcima kojima ne treba dati popust. 

Zbog bolje organizacije događaja svoju prijavu molimo da dostavite na: uo.labin@hok.hr, zaključno sa 16.10.2017.
 
(I:labin.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se