TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna radionica "Paušalci u praksi"

NOVOSTI
20.11.2018. 8:41:56

Besplatna radionica  Paušalci u praksi
Udruženje obrtnika Pazin organizira radionicu na temu "Paušalci u praksi" koja će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin, na adresi Dinka Trinajstića 2 u Pazinu (zgrada Pasaja, 1.kat) u srijedu, 28.11.2018. godine s početkom u 17:30 sati.

Cilj radionice je dodatno educirati obrtnike u sustavu paušalnog oporezivanja o njihovim obvezama, kao i upoznati one koje to namjeravaju postati.

Radionica je namijenjena obrtnicima u sustavu paušalnog oporezivanja, najvećim dijelom početnicima ili onima koji razmišljaju o otvaranju obrta u sustavu paušalnog oporezivanja. 

Radionica se sastoji od četiri prezentacijska dijela:

  • Uvod, koraci u otvaranju obrta,
  • Mogućnost samozapošljavanja putem programa HZZ-a, Sastavljanje računa, Fiskalizacija,
  • Porezne knjige, javna davanja i paušalno oporezivanje,
  • Obvezni doprinosi vlasnika i mogućnost zapošljavanja radnika.

Radionicu će voditi Karmen Gašparini, predsjednica Udruženja obrtnika Pazin, vlasnica obrta za knjigovodstvene usluge s dugogodišnjim iskustvom.

Predviđeno trajanje radionice je do 19:00 sati.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, članove Udruženja obrtnika Pazin te buduće obrtnike s područja Udruženja obrtnika Pazin koji planiraju otvoriti paušalni obrt. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika. Moli se sve zainteresirane da prijavu dostave na e-mail: uo.pazin@hok.hr  najkasnije do ponedjeljka 26.11.2018. godine u 12 sati.

Za sve dodatne informacije obratite se Alison Merlić na broj telefona 052/ 621-271, a prijavu ispunite na stranicama UO Pazin

(I: uopazin.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se