TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatne edukacija za poduzetnike i obrtnike u Labinu

NOVOSTI
14.6.2017. 8:23:12

Besplatne edukacija za poduzetnike i obrtnike u Labinu
Svi poduzetnici i građani zainteresirani za besplatne poslovne edukacije pozvani su na Poslovni uzlet grada Labina koji će se održati 30. lipnja 2017. u Gradskoj knjižnici Labin (Rudarska 1/A). Manifestaciju će otvoriti gosp. Valter Flego, župan Istarske županije, gosp. Valter Glavičić, gradonačelnik Grada Labina te gosp. Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista.

Sve polaznike očekuje panel diskusija „Kako potaknuti razvoj malog i srednjeg poduzetništva", a potom i edukacija gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a „Cloud usluge - Ured u oblaku". Glavni dio edukacija bit će trosatna radionica „Prodaja za 5 – thinking outside the box" koja će svim polaznicima omogućiti interaktivni pristup s predavačem, napredak u shvaćanju aspekata ponude i potražnje te će se primjerima iz prakse polaznicima predavanja dati savjeti ključni za unaprjeđenje prodaje.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za PRIJAVU, broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Već četvrtu godinu zaredom Poslovni dnevnik organizira besplatne edukacije diljem Hrvatske kroz manifestaciju „Poslovni uzlet" koja je zamišljena kao snažan alat koji će malom i srednjem poduzetništvu dodatno podići konkurentnost kako na domaćem tako i europskom tržištu. Projekt je izazvao pozitivne reakcije malih i srednjih poduzetnika pa tako Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Labinom i Istarskom županijom i ove godine nastavlja educirati poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova u gradu Labinu. Riječ je o sredini koja je među prvima prepoznala važnost ulaganja u poduzetničku infrastrukturu i čije industrijske zone omogućavaju razvoj malog poduzetništva čime postaju jedna od razvijenijih županija.
 
Besplatni edukativni sadržaji, poslovne informacije te alati u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa namijenjeni su svima zainteresiranima. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

 
(I:eIstra.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se