TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatne edukacije za poduzetnike i obrtnike ponovno u Poreču

NOVOSTI
12.9.2017. 9:27:00

Besplatne edukacije za poduzetnike i obrtnike ponovno u Poreču
Svi poduzetnici i građani zainteresirani za besplatne poslovne edukacije imat će priliku sudjelovati na interaktivnim radionicama u sklopu Poslovnog uzleta grada Poreča koji će se održati 26. rujna 2017. u „Teatrinu" Zajednice Talijana Poreč, Trg Slobode 6.
 
Zbog velikog interesa Porečana za usavršavanje poslovnih znanja i vještina, Poreč je po drugi put domaćin Poslovnog uzleta koji je prošle godine rezultirao iznimno velikim odazivom. Četvrta sezona Poslovnih uzleta potvrđuje kako je ova manifestacija postala snažan alat za povećanje konkurentnosti na domaćem i stranom tržištu, što su prepoznali brojni lokalni i regionalni poduzetnici koji žele unaprijediti svoje poslovne procese.
 
Edukativni projekt u organizaciji Poslovnog dnevnika održava se diljem Hrvatske, a posvećen je malom i srednjem poduzetništvu koje predstavlja pokretačku snagu hrvatskog gospodarstva jer generira preko 50% BDP-a, zapošljava 65% ukupnog broja zaposlenih građana te okuplja 90% gospodarskih subjekata u zemlji.

Polaznici prošlogodišnjih radionica u Poreču imali su priliku usvojiti neke od najvažnijih vještina modernog poslovanja poput efikasnog upravljanja digitalnim tehnologijama i isticanja jedinstvenih karakteristika proizvoda, dok će ove godine sudionici moći saznati odgovore na neka od najvažnijih pitanja iz područja marketinga i poslovnog pregovaranja.
 
Edukacija „Cloud usluge – Ured u oblaku" pod vodstvom gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a namijenjena je svima koji žele naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga. Kroz radionicu pod nazivom „Brendiranje proizvoda", gospodin Karlo Stojčević iz agencije Red Point
ukazat će na važnost brendinga kao jednog od temeljnih alata za izdvajanje u odnosu na konkurenciju i dopiranje do svijesti krajnjih kupaca.
 
Drugu radionicu tematike „Poslovno pregovaranje" vodit će gospodin Nikola Nikšić iz Konter savjetovanja, koji će sudionike upoznati s efikasnim taktikama i dinamičnim strategijama pregovaračkih profesionalaca.
 
Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da edukacije obogaćuju polaznike korisnim iskustvima i novim poslovnim kontaktima te nadograđuju već utvrđena znanja i vještine.
 
Iako su edukacije besplatne, broj polaznika je ograničen stoga svoje mjesto osigurajte na www.poslovni.hr/prijava-porec, broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail: poslovniuzlet@poslovni.hr.

Detaljan program edukacija Poslovnog uzleta grada Poreča možete pogledati OVDJE.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se