TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatne IT i poslovne edukacije u Puli

BIZZDOGAĐANJA
29.8.2014.

Besplatne IT i poslovne edukacije u Puli
Ove jeseni, Otvoreno učilište Algebra u svom centru u Puli, od 8. rujna organizira BESPLATNE edukacije za najtraženija informatička i poslovna zanimanja na tržištu rada.
 
Na besplatnim edukacijama, sve zainteresirane, znanjima iz web i grafičkog dizajna, knjigovodstva, ECDL-a, sistemskog i mrežnog administriranja, digitalne fotografije, , CCNA certifikata, CAD projektiranja i dizajniranja, programiranja PHP aplikacija i Android mobilnih aplikacija … podučavat će vrhunski Algebrini predavači i konzultanti.

Osim stjecanja teorijskog i praktičnog znanja, BESPLATNA 6-satna edukacija uključuje i ležerno druženje s predavačima koji će odgovarati na svako pitanje polaznika vezano uz posao, karijeru, obrazovanje. A po završetku edukacije svi polaznici besplatnih edukacijskih radionica također će dobiti vaučer koji im omogućava znatno povoljniji nastavak edukacije, no on ni u kojem slučaju nije uvjetovan polaznicima, već oni koji to žele mogu sudjelovati samo na ovim posve besplatnim radionicama. Za sudjelovanje na edukacijama nije potrebno nikakvo predznanje.

Za sve koji se žele prijaviti, termini i ponuda besplatnih edukacija dostupni su na Algebrinoj web stranici www.algebra.hr/zelim, gdje se ispunjavaju i prijavnice za besplatnu edukaciju.
 
(I: gradpula.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se