TRAŽIŠ? NAĐI.

Danas je zadnji dan prijava na konferenciju HGK: Uloga globalnih lanaca vrijednosti – prilika za izvoz i ulaganja?

NOVOSTI
3.12.2018. 9:23:17

Danas je zadnji dan prijava na konferenciju HGK: Uloga globalnih lanaca vrijednosti – prilika za izvoz i ulaganja?
Hrvatska gospodarska komora organizira međunarodnu konferenciju o izvozu i ulaganjima Uloga globalnih lanaca vrijednosti – prilika za izvoz i ulaganja?, koja će se održati u četvrtak, 6. prosinca, u 10 sati u Muzičkoj akademiji Zagreb (Koncertna dvorana Blagoje Bersa) na adresi Trg Republike Hrvatske 12 u Zagrebu.

Cilj je Konferencije ukazati ne samo na važnost izvoza i pojedinih industrija za rast BDP-a i njihov utjecaj na zaposlenost te značaj privlačenja ulaganja u visokokvalitetne i izvozno orijentirane industrije koje stvaraju visoku dodanu vrijednost već i na nužnost što bržeg uključivanja i jačanja pozicije Hrvatske u globalnim lancima vrijednosti.

O globalnim lancima vrijednosti i njihovu utjecaju i značaju za hrvatsko gospodarstvo govorit će glavni specijalist za privatni sektor iz Svjetske banke u Washingtonu Emiliano Duch, jedan od vodećih stručnjaka metodologije klastera konkurentnosti.

Predstavnici svjetski uspješnih izvoznih hrvatskih tvrtki poput Ducati komponenti, Genos glycoscience, Rimac Automobili, Solvis i Xylon govorit će o tome kako se pozicionirati i uspjeti u globalnim lancima vrijednosti, dok će o ulozi hrvatskih institucija u poticanju izvoza, ulaganja i uključivanja u globalne lance vrijednosti govoriti predstavnici MVEP-a, MGPO-a, HBOR-a, HGK te Deloittea.

Svoje sudjelovanje na Konferenciji moguće je prijaviti online prijavnicom do 3. prosinca. Zbog ograničenog broja mjesta prijave se primaju do ispunjenja kapaciteta dvorane.
 
Konferencija se organizira u okviru projekta HGK HR.izvoz – s HGK do stranih tržišta, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Program konferencije

(I: hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se