TRAŽIŠ? NAĐI.

Dani otvorenih vrata plesa na više lokacija – Pula, Rovinj, Poreč

NOVOSTI
24.9.2018. 8:45:41

Dani otvorenih vrata plesa na više lokacija – Pula, Rovinj, Poreč
Plesni centar Studio poziva sve koji još nisu zakoračili u svijet plesa da se pridruže početnim tečajevima te Danima otvorenih vrata plesa u više gradova:

  • Pula - utorak 2.10 – 20:15 -  PC Studio- Facchinettijeva 15A, Pula,
  • Rovinj - utorak 2.10 – 19:00 -Talijanska Srednja Škola, Rovinj,
  • Poreč - petak 5.10 -19:00  - Dvorana Udruženje Obrtnika, Poreč.

Plesni Centar Studio by Fabris & Rosemarie nude društvene latino plesove i caribbean plesove, kizombu, Salsa Jam (plesna rekreacija), individualne sate i pripremu bračnih parova, plesne vikend radionice s gostima.

Također, u Plesnom centru Studio u ponudi su i posebni programi za rekreaciju kao što su POWER PLATE®, Salsa Fit kao i Salsa Jam uz Fabrisa Radina. Veliki broj žena se odlučuje za taj vid rekreacije pošto je sam koncept zamišljen kao idealan spoj plesa i sportske rekreacije a nije potreban partner.

Posebna pogodnost  –  20% popusta uz online upise do kraja rujna.

Termine i sve ostale informacije možete potražiti i na službenoj stranici Plesnog centra Studio ili na njihovoj Facebook stranici
 
(I: eIstra.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se