TRAŽIŠ? NAĐI.

Dodijeljene nagrade ženama poduzetnicama

ČLANCI
25.5.2018. 8:40:42

Dodijeljene nagrade ženama poduzetnicama
Povodom Svjetskog dana poduzetnica Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG u suorganizaciji s HGK dodijelila je godišnje nagrade uspješnim poslovnim ženama.
U ime Grada Pule svečanosti je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci.
U Pulu su ove godine stigle dvije nagrade. Milena Perković iz „Arena Hospitality Group"d.d. Pula proglašena je menadžericom godine, a Danijela Kasumović Maružin iz „Punkt"d.o.o. Pula socijalnom poduzetnicom godine.

Gospođa Perković, svojom upornošću, sposobnošću i znanjem na području upravljanja, razvoja i strateškog marketinga, nekadašnji Arenaturist d.d., a danas Arena Hospitality Group dovela je u jednog od predvodnika hrvatskog hotelijerstva i prepoznatljivi turistički brand.

Tvrtka gospođe Kasumović Maružin Punkt pokazala se kao uspješan projekt za pokretanje društvenih promjena i zapošljavanja apsolutno marginaliziranih skupina na tržištu rada. Ovakva praksa ističe važnost integracija osoba s invaliditetom i mnogima može poslužiti kao primjer rušenja predrasuda.

Dodjeli nagrada prisustvovalo je i zamjenica župana Istarske županije Sandra Ćakić Kuhar, i Jasna Jaklin Majetić predsjednica Županijske komore te članice Ogranka Istra.

Svečanost se održala pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. 
Nagrade koje su pristigle u Pulu dokazuju još jednom da vlada pozitivna poduzetnička klima, a brojna istraživanja do sada pokazala su i da je Pula među najboljim gradovima u Hrvatskoj za život i poslovanje, kao i među poželjnijim održivim turističkim destinacijama.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se