TRAŽIŠ? NAĐI.

Edukacija "Konkurentnost turističkog gospodarstva i Programa ISTRA BIKE&BED"

NOVOSTI
22.3.2017. 8:29:54

Edukacija  Konkurentnost turističkog gospodarstva i Programa ISTRA BIKE&BED
LAG „Istočna Istra" u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Labina i Gradom Labinom u srijedu 22. ožujka 2017. godine organizira edukaciju povodom raspisivanja natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva i Programa „ISTRA BIKE&BED”.
 
Radionica će se održati u Velikoj vijećnici Grada Labina s početkom u 18:00 sati.

Ministarstvo turizma putem natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva će sufinancirati projekte za izgradnje i opremanja bazena, unapređenje obiteljskog smještaja, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma, za što se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge), fizičke osobe - privatni iznajmljivači. Prezentaciju natječaja Ministarstva turizma održat će Kristina Radolović i Katarina Vojnović iz poduzeća Key Consulting d.o.o.

U drugom djelu edukacije predstavit će se Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja diversifikacije privatnog smještaja ISTRA BIKE&BED u 2017. godini. Opći ciljevi ovog programa jesu održivi razvoj Istre, kao kvalitetne i konkurentne turističke destinacije te podizanje kvalitete turističkih proizvoda i usluga u sklopu projekta Istra Bike&Outdoor, dok su posebni ciljevi diversifikacija i unaprjeđenje te razvoj privatnog smještaja prilagođenog za cikloturiste.
 
Prezentaciju Javnog poziva Upravni odjel za turizam Istarske županije održat će Martin Čotar i Alen Paliska iz Istarske razvojne turističke agencije (IRTA d.o.o.).

Zbog bolje organizacije prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr.

Radionica je besplatna za sve sudionike.

(I:istocnaistra.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se