TRAŽIŠ? NAĐI.

Edukacija za primjenu novog Zakona o pružanju usluga u turizmu

NOVOSTI
26.2.2018. 9:27:00

Edukacija za primjenu novog Zakona o pružanju usluga u turizmu
Hgk vas poziva na edukaciju za primjenu novog Zakona o pružanju usluga u turizmu koji je stupio na snagu 1. siječnja 2018. godine. Edukacije će se održati u Puli 1. ožujka.

Usluge u turizmu prema ovom Zakonu su:
pružanje usluga turističke agencije, turističkog vodiča, voditelja putovanja, turističkog animatora, turističkog predstavnika, usluge u posebnim oblicima turističke ponude (turističke usluge u nautičkom turizmu, turističke usluge zdravstvenog turizma, turističke usluge u kongresnom turizmu, usluge aktivnog i pustolovnog turizma, turističke usluge ribolovnog turizma, turističke usluge na poljoprivrednom gospodarstvu, uzgajalištu vodenih organizama, lovištu i u šumi šumoposjednika, usluge iznajmljivanja vozila (rent-a-car), usluge turističkog ronjenja) i usluge iznajmljivanja opreme za sport i rekreaciju turistima.

Prezentaciju Zakona i pregled ključnih izmjena održat će pomoćnica ministra turizma Uprava za pravne poslove i standarde Monika Udovičić, operativnu primjenu novog Zakona u poslovanju pružatelja usluga u turizmu prikazat će Željko Trezner, viši predavač, dok će Jasenka Štiglec, načelnica Samostalnog sektora Turističke inspekcije MINT-a, pojasniti prekršajne odredbe.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a prijave su moguće do popunjenja kapaciteta. Više o radionici saznajte na stranicama Hrvatske gospodarske komore.

(I:hgk.hr)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se