TRAŽIŠ? NAĐI.

Emocionalna inteligencija i posao – testovi i alati za poboljšanje radne efikasnosti i kognitivnih sposobnosti

BIZZDOGAĐANJA
3.12.2018. 9:38:32

Emocionalna inteligencija i posao – testovi i alati za poboljšanje radne efikasnosti i kognitivnih sposobnosti
Seminar "Emocionalna inteligencija i posao – testovi i alati za poboljšanje radne efikasnosti i kognitivnih sposobnosti" održat će se 7. prosinca 2018., na adresi Radnička cesta 50, Zagreb

Pritisak na poslu, rokovi i interpersonalni sukobi mogu intenzivno djelovati na radni učinak. Vaše reakcije, kao i reakcije ostalih zaposlenika, usko su povezane s nečim što se u psihologiji zove "emocionalna inteligencija" ili "EI". Svaka emocionalna reakcija, posebice ako je neprimjerena, djelovat će negativno na radni učinak i na cijeli tim. Iako su članovi vašeg tima inteligentni, sposobni, marljivi, oni djeluju negativno jedan na drugoga. Kako im pomoći? Kako poboljšati emocionalnu inteligenciju svakog zaposlenika i kako tijekom intervjua i zapošljavanja prepoznati onog s visokim kapacitetima emocionalne inteligencije? Odgovore na ova i slična pitanja dobit ćete na ovom seminaru.

Sadržaj

 
  • Što je emocionalna inteligencija?,
  • Možemo li promijeniti emocionalne reakcije i ponašanje?,
  • Metode i tehnike kako spoznajama o EI osnažiti vlastiti tim i samoga sebe,
  • Emocije i posao,
  • Emocije i kognitivne sposobnosti tijekom izvršavanja zadataka,
  • Tijekom radionice rješavati će se testovi emocionalne inteligencije i dobiti osnovni alati kako poboljšati vlastite kapacitete i sposobnosti te kako biti uspješniji i u poslovnom i u privatnom životu.

Kotizacija


Redovna cijena seminara iznosi 1.590,00 kn + PDV. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.
 
 
(I: mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se