TRAŽIŠ? NAĐI.

Gdje kupiti pelete u Istri?

PODUZETNIČKE PRIČE
26.2.2018. 12:46:55

Gdje kupiti pelete u Istri?
Zadnjih dana, sve je veća potraga za peletima zbog hladnoće koja nije bila očekivana za veljaču, a kako se čini, produljit će se. Kako bi se osigurali na vrijeme i ne ostali bez peleta, u članku ćemo vam navesti gdje u Istri možete kupiti pelete.
 
Peleti Istra gdje kupiti

Grijanje na pelete zadnjih godina postalo je omiljeno rješenje u brojnim kućanstvima jer daje domu prirodni ugođaj, te se smatra jednim od cjenovno najprihvatljivijih rješenja. Cijena peleta ne ovisi o cijeni plina i nafte, te povećanje cijene nafte i plina na svjetskom tržištu neće utjecati na povećanje cijene peleta. Peleti se proizvode iz lokalnih resursa, naših šuma i proizvode se u Hrvatskoj.

Prema toplinskim vrijednostima 2 kg drvnog peleta zamjenjuje cca 1 litru ulja za loženje ili 1.85 kg peleta zamjenjuje 1 m3 prirodnog plina.

Peleti spadaju u obnovljive izvore energije i kod izgaranja pelet ne proizvodi stakleničke plinove kao izvor topline, te se smatra jednim od rijetkih apsolutno prirodnih, sigurnih i zdravih energenata.
 

Gdje kupiti pelete?


Brojne tvrtke u Istri bave se prodajom peleta, a možete ih pronaći na poduzetničkom portalu Istre - eIstra.info.

Kako bi pogledali tvrtke u Istri koje se bave prodajom peleta, u tražilicu eIstra.info upišite ključnu riječ Peleti, nakon čega će vam se izlistati popis. Dovoljno je da odaberete željenu tvrtku, pogledate ponudu te im pošaljete upit putem besplatne forme.
 
 
Za sve ostale upite i pomoć u potrazi tvrtki na portalu, obratite nam se putem online chata.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se