TRAŽIŠ? NAĐI.

Grad Poreč je objavio dva natječaja namijenjen udrugama

NOVOSTI
31.12.2018. 9:10:00

Grad Poreč je objavio dva natječaja namijenjen udrugama
Grad Poreč poziva sve organizacije civilnog družtva da se prijave na dva novootvorena javna natječaja: 

1. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede,
2. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture, zdravstva i socijalne skrbi.

Ukupna vrijednost natječaja namijenjenog projektima poljoprivrede iznosi 160 000,00 kuna, a rok za prijavu je 19. siječnja 2019. godine. Natječaj u području razvoja civilnog društva ukupne je vrijednosti od 844 500,00 kuna, a na njega se može prijaviti do 18. siječnja

Grad Poreč provodi javne natječaje u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

Natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati pismenim putem, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati). 

Sva pitanja vezana uz natječaje možete postaviti elektroničkim putem na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr do roka naznačenog u Uputama za prijavitelje.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se