TRAŽIŠ? NAĐI.

HAMAG-BICRO objavio je javni poziv "Industrija 4.0 – pametna i inovativna rješenja"

NOVOSTI
2.1.2019. 9:45:00

HAMAG-BICRO objavio je javni poziv  Industrija 4.0 – pametna i inovativna rješenja
Hrvatska Agencija za malo gospodarstvo inovacije i investicije (u daljnjem tekstu "dobavljač") poziva sve zainteresirane strane da dostave prijavu za izradu studije izvodljivosti pametnih i inovativnih rješenja u sklopu projekta SMART FACTORY HUB.

Javni poziv za odabir usluga za izradu studije izvodljivosti pametnih i inovativnih rješenja provodi se u sklopu projekta SMART FACTORY HUB, u okviru Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014.–2020., Prioritet 1 "Inovativna i socijalno odgovorna Dunavska regija", Specifični cilj 1.1. "Poboljšati okvirne uvjete za inovacije".

Ukupna vrijednost Javnog poziva je 15.000,00 EUR, a isti je otvoren do 18. siječnja 2019. godine.

Javni poziv "Industrija 4.0 – pametna i inovativna rješenja" namijenjen je subjektima malog gospodarstva s ciljem uvođenja inteligentnih i inovativnih rješenja u proizvodne procese testiranjem prekogranične vaučer sheme koja podupire međuregionalni prijenos pametnih rješenja (tj. pametnu proizvodnju) na domaće tržište.

Cilj Javnog poziva je unaprijediti učinkovitost subjekata malog gospodarstva usmjerenih na proizvodnju kroz uvođenje pametnih i inovativnih tehničkih rješenja u proizvodne procese, koji pokazuju poboljšanja u područjima (1) ekonomičnosti, (2) osiguranja kvalitete i (3) upravljanja rizikom te time poticati prijelaz na Industriju 4.0.

Svrha Javnog poziva je financiranje troška izrade studije izvodljivosti za subjekte malog gospodarstva (registrirani u Republici Hrvatskoj i prema Odluci o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti NKD 2007 (NN 58/07 i 72/07) za područje C: Prerađivačka industrija) od strane pružatelja pametnog rješenja – inozemnog entiteta.

Uvjeti za prijavu:

Prijava mora biti vrsta partnerstva u kojoj jedan partner djeluje kao "prijavitelj" i drugi partner kao "pružatelj rješenja" (u daljnjem tekstu: partneri). Prijavitelj može odabrati jedno od inozemnih rješenja s područja Programa transnacionalne suradnje Dunav te područja projekta Smart Factory Hub* za izradu studije izvodljivosti u svom poslovnom subjektu (dokumentiranih u Katalogu pametnih rješenja ili može prijaviti novo inozemno rješenje koje spada u barem jedno od sljedećih područja).

Sve pravovremene prijave bodovat će se sukladno kriterijima:

  • sudjelovanje u aktivnostima projekta Smart Factory Hub,
  • metodologija implementacije pametnog inovativnog rješenja kod poslovnog subjekta Prijavitelja,
  • poboljšanje na područjima ekonomičnosti, osiguranja kvalitete i  upravljanja rizicima kod poslovnog subjekta Prijavitelja,
  • razina inovativnosti i tehnološke složenosti pametnog inovativnog rješenja.

Odabrat će se dvije (2) prijave s najvišim brojem bodova.

Rok za podnošenje prijava je od 16. studenog 2018. godine do 18. siječnja 2019. godine do 15:00 sati.

Prijave na Javni poziv podnose se putem Prijavnog obrasca isključivo putem elektroničke pošte na adresu: smartfactoryhub@hamagbicro.hr.

Što sve uključuje Prijavni obrazac i sve detalje javnog poziva saznajte na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a

(I: hamagbicro.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se