TRAŽIŠ? NAĐI.

HOK organizira i sufinancira nastup članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2019.

BIZZDOGAĐANJA
26.11.2018. 10:07:27

HOK organizira i sufinancira nastup članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2019.
Hrvatska obrtnička komora organizira kolektivan nastup članova HOK-a i s 50% troškova sufinancira standardno uređen izložbeni prostor na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2019. (IHM 2019.)

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu na svijetu s više od 1.100 izlagača iz preko 60 država svijeta, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od 25 godina, a koji će posjetiti preko 120.000 posjetitelja.

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2019. godine održava se u 7 moderno opremljenih paviljona sajma, paralelno sa sajmom "GARTEN MŰNCHEN 2019.",  na površini izlaganja od 75.000 m2 koja obuhvaća tematski grupe izlaganja: "TEHNIKA I TRANSPORT", "GRADNJA I MODERNIZACIJA", "STANOVANJE I UREĐENJE", "OBRTNIŠTVO I MALO PODUZETNIŠTVO KAO GENERATOR RAZVOJA GOSPODARSTVA", a branše koje se prezentiraju na sajmu, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju sljedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, izrade dijelova za vozila i strojeve, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu "ključ u ruke" – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma München, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Hrvatska obrtnička komora će o nastupu hrvatskih obrtnika/poduzetnika informirati i partnersku Obrtničku komoru za München i Gornju Bavarsku, kako bi što veći broj njemačkih poduzetnika, kao i posjetitelja sajma, dobio informaciju o profilu izlagača iz Hrvatske koji će se predstaviti svojim proizvodima i uslugama na sajmu.

Sama služba marketinga sajma IHM 2019. će u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom napraviti dodatnu informaciju i objave vezane uz nastup hrvatskih izlagača.

Mole se svi zainteresirani obrtnici/poduzetnici za sufinancirani nastup na sajmu u Műnchenu da što ranije popune prijavne materijale i pošalju ih u Hrvatsku obrtničku komoru kako bi stručna služba Komore stigla na vrijeme i kvalitetno prijaviti, pripremiti i najaviti njihov nastup na ovom važnom sajmu.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu "ključ u ruke", uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 118,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 147,50 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Puna cijena izlaganja po principu "ključ u ruke" standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 236,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno 295,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:

1)    prijavu – u prijavi obvezno navesti potreban namještaj na štandu
2)    podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalje na sajam
3)    izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu "Podaci o robi izlagača".

ROK PRIJAVE NASTUPA: 17. 1. 2019. godine ili do popune izložbenog prostora
 
Detaljne informacije pročitajte na stranicama Hrvatske obrtničke komore
 
(I: hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se