TRAŽIŠ? NAĐI.

HOK organizira i sufinancira nastup obrtnika na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2018.

NOVOSTI
19.12.2017. 9:15:24

HOK organizira i sufinancira nastup obrtnika na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2018.
Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2018. (IHM 2018.).

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u svijetu sa preko 1.100 izlagača iz 60 država. Sajam je mjesto prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od dvadeset godina, a koji će posjetiti preko 130.000 posjetitelja.

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2018. godine održava se u 7 moderno opremljenih paviljona sajma, paralelno sa sajmom „GARTEN MŰNCHEN 2018.",  na površini izlaganja od 75.000 m2  koja obuhvaća tematski grupe izlaganja: „Tehnika i transport", „Gradnja i modernizacija", „Stanovanje i uređenje", „Obrtništvo i malo poduzetništvo kao generator razvoja gospodarstva", a branše koje se prezentiraju na sajmu, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju sljedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke" - svaki izlagač priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, domaćicu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb te postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma München, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Hrvatska obrtnička komora će o nastupu hrvatskih obrtnika/poduzetnika informirati i partnersku Obrtničku komoru za München i Gornju Bavarsku, kako bi što veći broj njemačkih poduzetnika, kao i posjetitelja sajma, dobio informaciju o profilu izlagača iz Hrvatske koji će se predstaviti svojim proizvodima i uslugama na sajmu.
 
Više o sajmu i prijavi pročitajte na stranicama Obrtničke komore.

(I:hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se