TRAŽIŠ? NAĐI.

Hotel Lone domaćin je konferencije "Izazov promjene"

BIZZDOGAĐANJA
5.10.2018. 10:53:44

Hotel Lone domaćin je konferencije  Izazov promjene
Zagrebačka burza i Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima mirovinskih osiguravajućih društava zajedničkim snagama kreirali su konferenciju "Izazov promjene". Konferencija će se održati u Hotelu Lone u Rovinju od 17. do 19. listopada 2018. godine, a predstavlja središnje događanje cjelokupne financijske zajednice u zemlji, ali i regiji. 

Velika pozornost usmjerena je na globalna i europska ekonomska i tržišna kretanja. U tom kontekstu, konferencija će promatrati hrvatske trendove na tržištu kapitala i upravljanja imovinom fondova. Dvadesetak predavača iz renomiranih institucija sa sudionicima konferencije podijelit će svoje znanje i iskustvo, a konferencija je i idealna prilika za stvaranje novih kontakata. 

Prijave na konferenciju potrebno je poslati putem online sustava. Kotizacija za sudionike iznosi 3400,00 kn, a potrebno ju je uplatiti do 17. listopada. U cijenu je uključen konferencijski materijal, svi obroci i sva događanja Konferencije, PPD predavanje (uz obveznu prijavu na događaj tijekom online prijave) i PDV.  

Više informacija i program provjerite na službenim stranicama Konferencije

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se