TRAŽIŠ? NAĐI.

HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?

BIZZDOGAĐANJA
3.1.2019. 9:52:00

HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?
Seminar o ljudskim resursima i njihovoj analitici održat će se 18. siječnja 2019. na adresi Radnička cesta 50 – Green Gold, Zagreb, s početkom u 9 sati. 

Odjeli ljudskih potencijala sve više preuzimaju stratešku ulogu u organizacijama i mogu dati veliki doprinos poslovanju. Raspolažu velikom količinom informacija koje mogu biti ključne u predlaganju promjena i poboljšanja rada organizacije. Pitanje je koristite li te informacije adekvatno, prikupljate li prave podatke i znate li ih iskoristiti kod donošenja odluka. U ovom seminaru polaznici će naučiti kako se HR metrika i analitika koriste u organizacijama i kako ju sami mogu primijeniti u okvirima svoje uloge u ljudskim potencijalima.

Seminar je zamišljen kao kombinacija predavanja, prikaza primjera iz prakse te rada na pitanjima polaznika. Tijekom seminara polaznici će dobiti uvid u ulogu HR metrike i analitike u ispunjavanju očekivanja koje business postavlja pred odjele ljudskih potencijala.

Sadržaj seminara


  • Real time HR – Kako izmjeriti efektivnost upravljanja ljudskim potencijalima
  • Što je HR metrika i analitika
  • Što mjerimo, kako odabrati što i kako trebamo mjeriti
  • Usklađivanje HR metrike s ključnim ciljevima i strategijom organizacije te inicijativama HR-a
  • Smjernice za poboljšanje HR metrike u svojoj organizaciji
  • Komunikacija i interpretacija rezultata i prijedloga temeljenih na dobivenim rezultatima

Cilj seminara


Cilj seminara je pružiti polaznicima osnovna znanja i alate iz područja HR metrike, osposobiti ih za samostalno planiranje prikupljanja podataka te korištenje analitike u predlaganju promjena i donošenju odluka vezanih za ljudske potencijale. Tijekom seminara polaznici će imati priliku raditi na stvarnim primjerima te postaviti pitanja s kojima se osobno susreću u svom radu. Nakon završetka seminara moći će uskladiti HR metriku s ciljevima organizacije, prikupiti relevantne podatke te ih adekvatno iskoristiti za donošenje poslovnih odluka.

Ciljna skupina polaznika


Seminar je namijenjen svima koji žele proširiti znanje o funkcioniranju ljudskih resursa i koji žele istražiti vrijednosti koju odjeli ljudskih potencijala korištenjem dostupnih podataka i informacija mogu pružiti organizacijama, svima koji u svom svakodnevnom poslu upravljaju timovima, direktorima poduzeća te svim zaposlenicima u ljudskim resursima.

Kotizacija


Redovita cijena seminara je 1.590,00 kn + PDV, a promotivna za uplate do 10. siječnja iznosi 1390,00 kn + PDV. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.
 

(I: mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se