TRAŽIŠ? NAĐI.

HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?

BIZZDOGAĐANJA
15.1.2020. 9:54:25

HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?
Odjeli ljudskih potencijala sve više preuzimaju stratešku ulogu u organizacijama i mogu dati veliki doprinos poslovanju. Raspolažu velikom količinom informacija koje mogu biti ključne u predlaganju promjena i poboljšanja rada organizacije. Pitanje je koristimo li te informacije adekvatno, prikupljamo li prave podatke i znamo li ih iskoristiti kod donošenja odluka. U ovom seminaru polaznici će naučiti kako se HR metrika i analitika koriste u organizacijama i kako ju sami mogu primijeniti u okvirima svoje uloge u ljudskim potencijalima.

Seminar "Real time HR, Effectively using HR analytics & Metrics – HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?" će se održati 31. siječnja 2020. u Zagrebu (FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 - Green Gold).  

Seminar je zamišljen kao kombinacija predavanja, prikaza primjera iz prakse te rada na pitanjima polaznika. Tijekom seminara polaznici će dobiti uvid u ulogu HR metrike i analitike u ispunjavanju očekivanja koje business postavlja pred odjele ljudskih potencijala. 

Sadržaj seminara


  • Real time HR – Kako izmjeriti efektivnost upravljanja ljudskim potencijalima
  • Što je HR metrika i analitika
  • Što mjerimo, kako odabrati što i kako trebamo mjeriti
  • Usklađivanje HR metrike s ključnim ciljevima i strategijom organizacije te inicijativama HR-a
  • Smjernice za poboljšanje HR metrike u svojoj organizaciji
  • Komunikacija i interpretacija rezultata i prijedloga temeljenih na dobivenim rezultatima

Cilj seminara


Cilj seminara je pružiti polaznicima osnovna znanja i alate iz područja HR metrike, osposobiti ih za samostalno planiranje prikupljanja podataka te korištenje analitike u predlaganju promjena i donošenju odluka vezanih za ljudske potencijale. Tijekom seminara, polaznici će imati priliku raditi na stvarnim primjerima te postaviti pitanja s kojima se osobno susreću u svom radu. Nakon završetka seminara moći će uskladiti HR metriku s ciljevima organizacije, prikupiti relevantne podatke te ih adekvatno iskoristiti za donošenje poslovnih odluka.

Ciljna skupina polaznika


Seminar je namijenjen svima koji žele proširiti znanje o funkcioniranju ljudskih resursa i koji žele istražiti vrijednosti koju odjeli ljudskih potencijala korištenjem dostupnih podataka i informacija mogu pružiti organizacijama, svima koji u svom svakodnevnom poslu upravljaju timovima, direktorima poduzeća te svim zaposlenicima u ljudskim resursima.

Kotizacija


Redovna cijena seminara: 1 790,00 kn + PDV. Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

 
(I: mirakul.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se