TRAŽIŠ? NAĐI.

Hrvatska 365

BIZZDOGAĐANJA
14.5.2015.

Hrvatska 365
Poziv za uključenje u projekt promicanja pred i posezone na području turističkih zajednica Grada Poreča i općina Tar-Vabriga, Funtana i Vrsar

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas kako je Turistička zajednica Grada Poreča, zajedno sa Turističkim zajednicama općina Tar-Vabriga, Funtana i Vrsar, uvrštena u projekt Hrvatske turističke zajednice „HRVATSKA 365". Cilj projekta je poticanje razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone
(dalje u tekstu: PPS razdoblje), te uspješne tržišne komunikacije koja može pridonijeti boljoj vidljivosti i vrijednosnoj percepciji Hrvatske kao destinacije koja ima atraktivnu ponudu u PPS razdoblju.  

Projektu se mogu priključiti sve pravne i fizičke osobe koje pružaju ugostiteljske i druge turističke usluge ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području destinacije (Poreč, Tar-Vabriga, Funtana, Vrsar) koje su dale izjavu da će biti poslovno aktivne/otvorene u periodu predsezone i posezone (od 01.05. do 15.10.) i duže (tijekom zime).  
Potpisom Izjave koja se nalazi u nastavku potvrđuje se sudjelovanje u PPS projektu Hrvatska365, a svim smještajnim objektima i gospodarskim subjektima koji se uključe u projekt i potvrde otvorenost svojih objekata u navedenom razdoblju bit će omogućena povećana tržišna vidljivost i prepoznatljivost kroz PPS projekt na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini kroz komunikacijske kanale HTZ-a. 

Pozivamo Vas da se uključite u program na način da u Turističku zajednicu dostavite popunjenu i potpisanu Izjavu o otvorenosti Vašeg objekta u definiranom razdoblju pred- i posezone sa svim traženim podacima (naziv, adresa, telefon, web, mail, ukupni raspoloživi kapacitet).  
Molimo da navedenu izjavu dostavite osobno turističkoj zajednici koja djeluje na vašem području zaključno do 1. lipnja 2015. godine.
 

(I: porec.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se