TRAŽIŠ? NAĐI.

Humanitarna akcija "Dalmalino uveseljava djecu"

NOVOSTI
13.6.2017. 8:24:30

Humanitarna akcija  Dalmalino uveseljava djecu
1. Humanitarna akcija "Dalmalino uveseljava djecu", koju organizira Dječji klub Dalmalino održati će se 13. lipnja (utorak) 2017.godine u Općoj bolnici Pula na Odjelu za pedijatriju, s početkom u 14,00 sati.

Sudjeluju: Plesni centar Studio, Pulske mažoretkinje, Snjegulica, Udruga za poticanje kreativnosti i multikulturalnosti Birikina Pula, Plesni klub Infinity, Plesna škola Rosso Latino s plesnom skupinom Latinitas iz OŠ Monte Zaro Pula, Plesni studio Sense&Dance, Mađioničar Stefano i Plesni studio Saltatrix.
 
Dalmalino animatori i suradnici svojom glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009. godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu splitske pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširio i na druge bolničke centre u Hrvatskoj (Zagreb, Varaždin, Rijeka, Zadar, Šibenik).

Cilj je humanizacija boravka djece koja se liječe u bolnici, promicanje i provođenje vrijednosti usmjerene općem javnom dobru i potrebama zajednice.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se