TRAŽIŠ? NAĐI.

Inspire Me konferencija ovog petka u Zagrebu

BIZZDOGAĐANJA
13.11.2017. 9:25:53

Inspire Me konferencija ovog petka u Zagrebu
U Zagrebu će se u petak, 17. studenog održati centralna Inspire Me konferencija. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, vrhunski profesionalci održati radionice, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.
 
Svoje priče na konferenciji podijelit će Lada Tedeschi (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Miroslav Ćiro Blažević (trener), Iva Šulentić (voditeljica), Ingrid Divković (književnica), Peter Hopwood (komunikacijski stručnjak), Damir Ciglar (CEO Imago), Hana Hadžiavdagić (TV voditeljica), Jelena Perić (blogerica), Tomislav Perko (putopisac), Božo Skoko (Millenium promocija), Tomislav Ricov (Pepermint), Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island), Marko Lončar (fitness trener) i drugi.

Osim govora i panela održat će se i zanimljive radionice, u kojima će vodeći profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, poduzetništva, event menagementa, lifestylea, fitnessa, prehrane itd.
 
Inspire Me konferencija održat će se 17. studenog u City Plazi (ex Hypo centar), a za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznati se s novim tehnologijama te povezati s poduzetnicima i profesionalcima. Zbog vrhunskih predavača, odlične atmosfere, networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Više o Inspire me konferenciji pročitajte na portalu eCroatia.info, a u nastavku pogledajte program konferencije.
 
 


(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se