TRAŽIŠ? NAĐI.

Instagram radionica: Kako pravilno koristiti jednu od najbrže rastućih društvenih mreža

BIZZDOGAĐANJA
24.4.2018. 9:48:45

Instagram radionica: Kako pravilno koristiti jednu od najbrže rastućih društvenih mreža
Iako je Facebook trenutno najveća društvena mreža u Hrvatskoj, Instagram grabi velikim koracima prema naprijed ne bi li ga sustigao. Trenutno u Hrvatskoj postoji preko 890.000 Instagram korisnika čime ova digitalna platforma postaje sve zanimljivija tvrtkama, ali i pojedincima, odnosno influencerima (utjecajnim osobama).

Instagram se smatra najboljom društvenom mrežom za angažiranje korisnika, no sigurno se pitate kakve prednosti se mogu ostvariti korištenjem Instagrama u poslovne svrhe. Instagram je dinamična platforma koja je okrenuta za dostizanje mlađe populacije, mobilno ciljane skupine te je vrlo vizualno orijentirana.

Instagram radionica namijenjena  je svima koji žele naučiti kako otvoriti Instagram račun, koji sadržaj stavljati na mrežu te kako privući mnoštvo pratitelja. U praktičnom djelu otkrit ćete kako promovirati kvalitetan sadržaj na Instagramu te kako mjeriti uspješnost vaših kampanja. Sve navedeno će vam pomoći kako biste stvorili relevantan i zanimljiv sadržaj koji će ostvariti konverzije, podizati angažman kupaca i/ili podići svijest o brandu ili tvrtki.

Sve to i mnoštvo drugih korisnih stvari možete naučiti na radionici koja će se održati u petak, 18.5.2018., a koju organizira digitalna agencija Inspiric. Radionica se održava u prostoru Udruženje obrtnika Rijeka, na adresi Vukovarska ul. 21, 51000, Rijeka, u trajanju od 9:00 do 17:00 sati.

Predavačice su: Petra Stanković & Edita Tomašić, direktorice – certificirane stručnjakinje koje posjeduju dugogodišnje iskustvo u internet marketingu te su autorice mnogobrojnih uspješnih digitalnih strategija.

Na radionici ćete naučiti:
  • Kako pravilno otvoriti Instagram?
  • Kreirati kvalitetnu strategiju sadržaja za Instagram
  • Oblikovati i pisati sadržaj za Instagram koji je kupcima zanimljiv
  • Kako povećati broj pratitelja na svom profilu
  • Potaknuti publiku na interakciju i održati ju aktivnom
  • Kako se oglašavati na Instagramu
  • Procijeniti uspješnost sadržaja i provedenih aktivnosti na Instagramu
  • Najbolje primjeri Instagram kampanja u Hrvatskoj i svijetu
 
Radionica će obuhvatiti teorijski i praktični dio, primjere iz prakse i grupnu diskusiju. Namijenjena je manjim grupama do 12 osoba kako bi se svakome individualno pristupilo. Radionica traje 8 sati, uz uključene dvije pauze za kavu i jednosatnu pauzu za ručak. Cijena radionice je 1.000,00 kuna, a za WIA članice osigurana je posebna cijena od 750,00 kuna.

Više informacija o radionici i prijavi saznajte na stranicama Women In Adria.

(I: womeninadria.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se