TRAŽIŠ? NAĐI.

Interaktivnim predavanjem "Četiri faze promjene" obilježava se Tjedan psihologije

NOVOSTI
21.2.2019. 8:47:53

Interaktivnim predavanjem  Četiri faze promjene  obilježava se Tjedan psihologije
Povodom obilježavanja 12. Tjedna psihologije u četvrtak, 21. veljače 2019. s početkom u 18 sati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin licencirani life & business coach i savjetnica transakcijske analize Svjetlana Prkić održat će interaktivno predavanje "Četiri faze promjene".

Na predavanju o promjenama upoznat ćete se s fazama kroz koje prolazite tijekom promjene, emocijama koje su karakteristične za pojedinu fazu, otporima, okidačima i dobrobitima koje svaka promjena donosi sa sobom.

4 faze promjene kao 4 godišnja doba simboliziraju prirodne procese vašeg učenja, rasta i razvoja tijekom kojih postupno otpuštamo stare i pronalazimo nove obrasce razmišljanja i ponašanja.

Prof. Svjetlana Prkić je licencirani life & business coach te savjetnica transakcijske analize. Bavi se coachingom od 2012. godine, a edukacijama više od 15 godina.

Kroz coaching praksu pomaže pojedincima/kama u ostvarivanju njihovih osobnih i profesionalnih ciljeva. Aktivna je u edukaciji i promicanju osobnog razvoja putem radionica o jačanju samopouzdanja, upravljanju vremenom, prezentacijskim vještinama, unutarnjim otporima i izazovima u privatnom i poslovnom svijetu.

Ulaz na predavanje je slobodan i nije potrebna najava.

(I: gk-labin.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se