TRAŽIŠ? NAĐI.

IRONMAN 70.3 Pula traži volontere za hendikepirane atletičare

NAKON POSLA
11.9.2017. 8:27:58

IRONMAN 70.3 Pula traži volontere za hendikepirane atletičare
Tijekom održavanja IRONMAN 70.3 Pula utrke izdržljivosti, u nedjelju 17. rujna u Pulu i Istru će između stotina i tisuću i pol do dvije natjecatelja, stazu prijeći i osam hendikepiranih atletičara; od čega 7 muškaraca i 1 žena.

Tim se atletičarima pridružuju i po dva volontera, koji će ih pratiti i pomagati im pri utrci, kako je to uobičajeno svugdje u svijetu, pri ulasku/izlasku iz vode; npr.  Njihova volja, utreniranost, putovanja i pomicanje vlastitih granica ostavljaju svih "bez teksta" i čelična disciplina uz sreću i radost kojom zrače, nevjerojatno su iskustvo!

Posebice ovdje izdvajamo dolazak vrhunskog bivšeg automobilista iz Italije, a sada triatlonca, sportaša i tv zvijezdu Alexa Zanardija, koji jedva čeka stići u Pulu. Volonteri koji se prijave za pratnju ovim sportašima, imat će sjajnu priliku IRONMAN 70.3 Pula, utrku i kompletnu organizaciju doživjeti iz prve ruke u svim segmentima, budući će imati pristup ama baš svugdje, All area accreditation, kao da su i sami natjecatelji.

Za pratnju Alexu Zanardiju, traži se poznavanje talijanskog/engleskog jezika, dok se za ostale atletičare traži poznavanje engleskoga jezika. Sa svima njima volonteri bi se upoznali dan ranije, dakle u subotu 16. rujna te dogovorili sve detalje oko nedjeljne utrke. I da su osobe izdržljive i malo snažnije tjelesne konstitucije.

Budite i vi dio ove priče, jer, moto je IRONMANA: Anything is possible!

Prijave na: press@ironmanpula.com
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se