TRAŽIŠ? NAĐI.

Iskoristite bespovratna sredstva iz EU fondova za izradu web-stranice i web-shopa!

10.7.2018. 8:39:33

Iskoristite bespovratna sredstva iz EU fondova za izradu web-stranice i web-shopa!
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga "WWW vaučeri za MSP-ove". U sklopu ovog Poziva mala i srednja poduzeća mogu zatražiti bespovratna sredstva sufinancirana iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 15 000,00 do 100 000,00 kuna za aktivnosti izrade i unapređenja poslovne web-stranice i/ili web-shopova. 

Svrha Poziva je osigurati jačanje tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja s ciljem poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Hrvatskoj. Ovim Pozivom potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji svojih proizvoda i usluga.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati: 

  • poslovne web-stranice,
  • e-commerce,
  • m-commerce.

Svaki projektni prijedlog mora sadržavati jedan ili više prihvatljivih troškova
 
  • izrada poslovnih web-stranica,
  • unapređenje poslovnih web-stranica uključujući prilagodbu za mobilne uređaje i tablete,
  • izrada i/ili unapređenje web-shopa s implementacijom online metode plaćanja.

Projektni prijedlozi predaju se na temelju Uputa dostupnih na stranicama Ministarstva. Prijavitelji se mogu kvalificirati za vrijednost vaučera do maksimalno 85% vrijednosti troškova projekta, a postotak sufinanciranja ovisi o području u kojem se prijavitelj nalazi. 

Svaki projektni prijedlog mora biti popunjen i podnesen Ministarstvu putem sustava eFondovi te sadržavati Pozivom propisanu dokumentaciju, počevši od 13. kolovoza 2018. godine

Više informacija i detaljne upute pronađite na stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta

(I: eIstra.ifno / efondovi.mrrfeu.hr)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se