TRAŽIŠ? NAĐI.

Javni poziv poduzetnicima za sudjelovanje u Tjednu profesionalnog informiranja – "Poduzetnici u školi"

NOVOSTI
7.11.2019. 8:31:39

Javni poziv poduzetnicima za sudjelovanje u Tjednu profesionalnog informiranja –  Poduzetnici u školi
U sklopu Tjedna profesionalnog informiranja kojeg od 25. do 29. studenoga 2019. godine provodi Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin provodi se po četvrti put i projekt "Poduzetnici u školi" koji je započeo u svibnju 2017. godine.

Riječ je o zajedničkom projektu Grada Pazina, Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin, Udruženja obrtnika Pazin, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Pazin, Razvojne agencije Srce Istre te poduzetnika s područja Grada Pazina, na kojem se učenicima završnih razreda Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin predstavljaju poduzetnici i institucije s područja Istarske županije u cilju informiranja učenika o poduzetništvu, potrebama na lokalnom tržištu rada, mogućnostima zapošljavanja i samozapošljavanja.

Do sada su se pazinskim učenicima predstavili brojni poduzetnici i predstavnici institucija koji su kroz prezentacije i predstavljanje poslovanja vlastitih trgovačkih društava i obrta, odnosno institucija u kojima su zaposleni, predstavili svoja poduzetnička iskustva, potrebe za radnom snagom, profilima zaposlenika koja su najčešće tražena na tržištu ili su ispričali svoj profesionalni put do zapošljavanja ili samozapošljavanja.

Projekt "Poduzetnici u školi" održat će se u srijedu, 27. studenoga 2019. godine u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile Pazin, u popodnevnim satima (od 14:30 sati).

Ovim putem pozivamo vas da se aktivno uključite u provođenje navedenog projekta; odvojite dio svog vremena i učenicima prenesite svoju poduzetničku ili profesionalnu priču –  o svojim počecima, odluci da se bavite poduzetništvom, uspjesima i eventualnim problemima na koje ste naišli u poslovanju, o profilu radne snage koju zapošljavate ili imate potrebu zapošljavati u budućnosti, odnosno o bilo kojoj temi vezanoj uz svijet rada za koju smatrate da bi učenicima bila zanimljiva i korisna u odabiru budućeg zanimanja.

Prijaviti se možete putem prijavnice, najkasnije do 15. studenoga 2019. godine:

  • putem elektroničke pošte na adresu: gssjd@gssjd.hr ili gospodarstvo.proracun@pazin.hr
  • poštom ili osobno na adresu:
    1. Škole: Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin, Šetalište Pazinske gimnazije 11, 52000 Pazin
    2. Grada: Grad Pazin, Družbe sv. Ćirila i metoda 10, Pazin

Za dodatne informacije možete se javiti telefonom na broj: 052 624 017 (Škola) ili 052 635 107 (Grad Pazin) ili na e-mail: i gssjd@gssjd.hr ili gospodarstvo.proracun@pazin.hr

(I: uopazin.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se