TRAŽIŠ? NAĐI.

Jeste za malo pršuta? Najbolje delicije na jednom mjestu!

BIZZDOGAĐANJA
3.4.2014.

Jeste za malo pršuta? Najbolje delicije na jednom mjestu!
9. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda
12. – 13. 04., 2014. g.  Hotel Alkar


Na sajmu i ove godine izlažu vodeći hrvatski proizvođači pršuta i suhomesnatih, proizvođači slavonske šunke, regionalne mesne industrije, vodeći proizvođači «Istarskog pršuta», gosti iz Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, mala obiteljska gospodarstva koja se bave uzgojem svinja, predstavnici vodećih trgovačkih lanaca, hotelijera i ugostitelja.

Pored promotivne i ocjenjivačke komponente ovaj sajam ima revijalni i edukativni karakter. Na stručnoj konferenciji proizvođači će se moći informirati o aktualnim temama  i značaju autohtonih tradicionalnih proizvoda s naglaskom na  trajne suhomesnate proizvode, te o programima poticaja i financiranja od strane resornih ministarstava.

Proizvođači izlažu svoje proizvode na štandovima gdje ih posjetitelji mogu razgledati, kušati i kupiti. Prilika je to za isprobati najbolje od najboljeg i kupiti kvalitetan pršut čiji će vas okus doslovno oduševiti.
NAGRADE NAJBOLJIMA

Pršut će se ocjenjivati, a ocjenjivanje kvalitete pršuta je javno, uz prisutnost članova stručnog povjerenstva, predstavnika proizvođača ocjenjivanih proizvoda i medija. Isto tako u sklopu programa je  upriličena promocija kulturno-umjetničkih društava, tradicijskih običaja i rukotvorina. Za ljubitelje tradicije i dobre hrane, prilika koja se ne propušta!
 
(I: hotspots.net.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se