TRAŽIŠ? NAĐI.

Kako proaktivno sudjelovati na sajmovima

BIZZDOGAĐANJA
9.12.2013.

Kako proaktivno sudjelovati na sajmovima
ODRŽAVANJE: 11. prosinca 2013.Komora Zagreb u suradnji s tvrtkom Kunst poslovno savjetovanje d.o.o. organizira radionicu pod nazivom „Kako proaktivno sudjelovati na sajmovima" koja će se održati 11. prosinca u prostorijama HGK-Komore Zagreb, Draškovićeva 45, Zagreb, s početkom u 9.00 sati i predviđenim trajanjem do 12.00 sati.
 
Komora Zagreb u suradnji s tvrtkom Kunst poslovno savjetovanje d.o.o. organizira radionicu pod nazivom „Kako proaktivno sudjelovati na sajmovima" koja će se održati 11. prosinca u prostorijama HGK-Komore Zagreb, Draškovićeva 45, Zagreb, s početkom u 9.00 sati i predviđenim trajanjem do 12.00 sati.

Radionica je namijenjena tvrtkama iz prehrambenog sektora, prvenstveno konditorima i proizvođačima čokolade,  te slastičarima i pekarima.
U okviru ove tematske radionice bit će predstavljene aktivnosti koje bi svaki poslovni subjekt morao odraditi ako namjerava sudjelovati na nekom specijaliziranom sajmu, i to prije, tijekom i nakon sajma.

Također, bit će predstavljen i Međunarodni sajam sladoleda, peciva, slastica i pekarstva SIGEP koji će se održavati od 18. do 22. siječnja 2014. u Riminiju, Italija, pri čemu će svi sudionici radionice dobiti i besplatne ulaznice za taj sajam (vrijednost ulaznice u redovnoj prodaji je 55€).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a svi zainteresirani prijavu mogu potvrditi najkasnije do 9. prosinca 2013. na e-adrese: bsafran@hgk.hr ili dpasicek@kunst-savjetovanje.hr

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Dean Pašiček iz tvrtke Kunst poslovno savjetovanje, tel. 098 481 644.
 
(I: sajmovi.eu)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se