TRAŽIŠ? NAĐI.

Martinja Fest 2017 u Vinariji Matijašić

NAKON POSLA
10.11.2017. 12:49:09

Martinja Fest 2017 u Vinariji Matijašić
U subotu 11. studenog održat će se Martinja Fest 2017. organizaciji Vinarije Matijašić. Početak zabavnog programa je u 20:00 sati, a nastupit će Koktelsi, Alen Vitasović te Majda Šušelj Tara.
 
Ulaz je besplatan cijelu noć, a organizirana je besplatna degustacija mladoga vina.

Ovom prilikom pozivaju se svi koji žele doći organizirano (autobusom, minibus, kombi...) neka se jave na kontakt telefon (052)682-126 ili 091/897-4156 i potvrde dolazak organizatoru Darku Matijašiću, koji će platiti troškove prijevoza, a posjetitelji plaćaju kod dolaska samo ono što konzumiraju (piće, hrana i sl.).

Obavijest posjetiteljima

Mogućnost posjete gostiju tijekom cijelog dana, od 10 ujutro pa do kasno u noć. Tijekom dana je moguće razgledavanje vinograda, podruma, jezera, degustacija vina, a po narudžbi i posluživanje jela te mogućnost kupnje vina. 

Promocija prve knjige jednog vinara i vinogradara Istre


Darko Matijašić je autor knjige od 120 stranica u kojoj se detaljno opisuje cijeli proces od sadnje vinograda, njegovanja loze, berba grožđa i cijela procedura u dobivanju vina, kao i kušanje i uživanje u vinu. Sa savršenim poznavanjem loze i velikim iskustvom od mladih dana kao i nakon sakupljenih bezbroj informacija, podataka i događaja koji se događaju u vinogradarstvu vinarstvu Istre i šire Darko Matijašić je dobio veliku inspiraciju za takvu knjigu utemeljenu na znanju i argumentima.
 
U toj knjizi će svatko tko želi znati više i cijela javnost prvi put doznati pravu i argumentiranu istinu o perspektivama istarskog vinarstva i vinogradarstva kao i velikim zabludama koje se danas dešavaju u Istri. Ona je edukativnog sadržaja i može uvelike pridonijeti napretku ove vrlo važne grane gospodarstva Istre.

Vidimo se u Zamaskom dolu!

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se