TRAŽIŠ? NAĐI.

Maslinari, prijavite se na 21. Oleum Olivarum

11.1.2018. 8:35:37

Maslinari, prijavite se na 21. Oleum Olivarum
I ove godine pod pokroviteljstvom Grada Buja, Turističke zajednice Grada Buja i Pučkog otvorenog učilišta Buje organiziraju se 21. susreti maslinara "Oleum Olivarum" u Krasici, 10. i 11. ožujka 2018. Pozivamo Vas da se pridružite ovoj manifestaciji te svojim učešćem doprinesete afirmaciji i razvoju maslinarstva u županiji i šire.

Svi dostavljeni uzorci maslinovog ulja bit će kemijski analizirani. Za senzorsko ocjenjivanje prednost će imati uzorci koji po fizikalno-kemijskim svojstvima ulaze u kategoriju ekstra djevičanskih ulja i imaju nižu vrijednost slobodnih masnih kiselina i koji predstavljaju veću količinu maslinovog ulja. Za ostale uzorke predviđene su diplome za ekstra djevičansko maslinovo ulje, ako po fizikalno-kemijskim svojstvima udovoljavaju kriterijima kategorije.
 
Sve detalje možete pronaći na službenim linkovima:

Pozivnica za sve zainteresirane

Pozivnica za izlagače
 
Prijavnica za sudjelovanje
 
(I:buje.hr)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se