TRAŽIŠ? NAĐI.

Međunarodni ribarski sajam Crofish - prijave za izlagače

NOVOSTI
31.7.2017. 8:57:53

Međunarodni ribarski sajam Crofish - prijave za izlagače
Crofish, međunarodni ribarski sajam održat će se u Poreču u dvorani Žatika, od 26. do 28. listopada.

 
Sajam ribarstva i ribarske opreme


CROFISH, sajam ribarstva i ribarske opreme jedini je takav događaj na području Republike Hrvatske. Cilj je sajma da se na jednom mjestu omogući okupljanje i predstavljanje svih zainteresiranih gospodarskih subjekata iz djelatnosti ribarstva, marikulture i sportskog ribolova Republike Hrvatske te susjednih država, a sve u ozračju međunarodne i međuregionalne suradnje kao važnog činitelja u razvoja morskog ribarstva i marikulture.

Tijekom održavanja Sajma planira se održati niz popratnih događaja, kao što su tribine, specijalizirana predavanja i susreti partnera – ribara te aktivnosti približavanja proizvoda ribarstva turističkom tržištu i javnoj potrošnji u školama i vrtićima. Cilj je sajma jačanje pozicije ribarskih proizvoda u lokalnoj prehrani, uređenje tržišta ribarstva, izgradnja ribarske infrastrukture, unapređenje poslovne suradnje i pristupa ribarstvu, intenziviranje proizvodnje i izvoza te povećanje konkurentnosti ribara.

Na proteklom sajmu sudjelovalo je 80-ak izlagača, odnosno tvrtki iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Islanda i Španjolske koje su skupa zastupale više od 250 poznatih svjetskih brandova. Izlagači na štandovima nudili su baš sve što je trenutno aktualno u ribarstvu: plovila, lanaca, mreža, vreća, kaveza, robota za čišćenje mreža, kompletne opreme za uzgoj, obradu i preradu školjaka, pontona, svježe i konzervirane ribe, brodskih i vanbrodskih motora, rashladnih uređaja i još mnogo toga. Osim proizvoda za ribarstvo i akvakulturu, na sajmu su sudjelovali i predstavnici velikih hotelijera, te su uspostavljeni poslovni donosi između njih i proizvođača u ribarskoj industriji. 

Sajam ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova CROFISH značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji te jedini događaj sa navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj zbog čega je zanimljiv svim gospodarskim subjektima iz djelatnosti ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova na području RH i susjednih država.

Posjet sajmu i ove će godine biti besplatan, a očekuje se 5000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i šire. Organizator sajma je Udruženje obrtnika Poreč uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Istarske županije i Grada Poreča-Parenzo.
 

Prijave za izlagače

 
Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, dostavite vašu prijavu mailom na prijave@crofish.eu, nakon čega ćete dobiti tlocrt izložbenog prostora. 
 
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se