TRAŽIŠ? NAĐI.

Motodrom Poreč – Idealno mjesto za team building

ŠTO, GDJE, KAKO...?
2.3.2016.

Motodrom Poreč – Idealno mjesto za team building
Može se reći da je team building praksa koja je u Hrvatskoj zaživjela dosta kasno, no danas je to postala tradicija u svakoj tvrtki u kojoj su dobri međuljudski odnosi. Zadovoljstvo zaposlenika svakom poslodavcu trebalo bi biti na prvom mjestu; zaposlenici su ipak duša poslovanja, dio kolektiva koji drži sve konce u rukama. Uz svakodnevan stres i obaveze na poslu, potrebno je i vrijeme za opuštanje i zabavu.

Team building dovodi do zbližavanja zaposlenika i stvara ugodnu radnu atmosferu, koja rezultira zadovoljstvom i u konačnici potiče bolju produktivnost u radu.

U potrazi za savršenim mjestom za team building, naišli smo na Motodrom u Poreču, a dobili smo i preporuke od brojnih tvrtki koje redovito biraju upravo Motodrom za svoje mjesto zabave. Moto glasi "Sve na jedom mjestu", i zaista je tako; bogata ponuda raznih adrenalinskih sportova nikoga neće ostaviti ravnodušnim i zadovoljit će svaki avanturistički duh.

Motodrom Poreč kao najkvalitetnija karting pista u Hrvatskoj, izgrađena 1999. po svjetskim standardima moto sporta, nudi sigurnu, uzbudljivu i adrenalinom začinjenu zabavu, kako za pojedince i obitelji, tako za velike grupe i team-building evente. Motodrom svojom ponudom sadržaja i kvalitetom usluge kontinuirano ispunjava očekivanja svojih posjetitelja, koji se poput ovisnika o adrenalinu, redovito vraćaju.

Kontaktirali smo ih radi detalja: "Nudimo kompletno cjelodnevno rješenje kako bi se naši gosti u potpunosti opustili i uživali u ponuđenim sadržajima i uslugama. Naša ponuda uključuje organizaciju grupnih ručkova i večera (roštilj ili catering uz jela po želji); zabavu, proslavu i domjenak uz karaoke, DJ-a, glazbene izvođače ili slično; praćenje sportskih događaja i te ostalih evenata i sadržaja po Vašim željama"

Za sve adrenalinske ovisnike koji vole motosport, MOTODROM Poreč nudi uzbudljivu i sigurnu zabavu. Ne možemo se trenutno sjetiti boljeg i originalnijeg mjesta za team building – punjenje baterija i adrenalin su zagarantirani, a kod višednevnih evenata moguća je i organizacija dodatnih sadržaja (roštilj, večernja zabava , smještaj, izleti, posjet jami Baredine, jahanje konja, lov na tartufe …)

Za sve dodatne upite obratite se Motodrom timu, a za zagrijavanje pogledajte fotografije u njihovoj galeriji.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se