TRAŽIŠ? NAĐI.

MTB proljetna Parenzana

BIZZDOGAĐANJA
19.4.2019. 12:08:00

MTB proljetna Parenzana
Povodom obilježavanja dana kada je u promet puštena Parenzana (1. travnja 1902.), Biciklistički klub Parenzana i TZ Vižinada 22. travnja 2019. organiziraju MTB rekreativnu biciklijadu

MTB proljetna Parenzana duga je 30 km, a vozit će se poljskim i šumskim putevima u okolici Vižinade, uključujući i Parenzanu. Na otprilike 15 km staze sudionike očekuje stop stanica s okrjepom, a nakon biciklijade organiziran je i ručak. 

Prijave započinju u 8 sati u Vižinadi ispred Doma kulture, a start biciklijade je predviđen u 10 sati. Predviđeno trajanje vožnje jest 4 sata, uključujući i pauze. 

Kotizacija iznosi 50 kuna, a uključuje vođenje ture, okrjepa za vrijeme ture i ručak. Djeca do 15 godina moraju biti u pratnji roditelja ili skrbnika, a sudjelovanje za njih je besplatno. 

Svaki sudionik biciklijade dužan je nositi kacigu i poštivati prometne propise. Prilikom prijave suglasni se da sudjelujete na vlastitu odgovornost, da ste upoznati sa svim rizicima i mogućim ozljedama te se odričete svakog prenošenja odgovornosti na organizatora ili treće osobe. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se