TRAŽIŠ? NAĐI.

Najava: Seminar - Supply Chain Management

BIZZDOGAĐANJA
31.3.2014.

Najava: Seminar - Supply Chain Management
ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. i William Davidson Institut, at the University of Michigan, organiziraju od 22.-23.4.2014. seminar na temu "Supply Chain Management". 

U današnjem poslovnom okruženju, upravljanje lancem opskrbe postalo je važan konkurentski instrument za postizanje ciljeva organizacije. Protok robe i informacija mora biti učinkovit na svim razinama lanca. Kojeg dobavljača izabrati i na koji način s njim surađivati? Što, koliko, kako i kada proizvoditi i distribuirati? Na kojim mjestima u lancu držati zalihe? Kako predviđati potražnju? Kako smanjiti troškove i povećati razinu usluge? Kako surađivati s kupcima? Kako iskoristiti Internet i postojeće softverske alate? 

Ovaj program daje najsuvremenije modele i praktične alate potrebne da bi se na prikladan način djelovalo, odgovorilo na postavljena pitanja i na kraju dizajniralo učinkovit lanac opskrbe. On daje i metode upravljanja lancem opskrbe koje će neprekidno usklađivati unaprjeđivati sve njegove procese. 

Prvi dan seminara teme se obrađuju na razini koncepata te se razvija intuitivno razumijevanje upravljanja lancem opskrbe kroz diskusije i praktične vježbe. Drugi dan seminara prezentiraju se tehnički detalji i metode optimizacije vezani uz implementaciju koncepata obrađenih prvi dan. Sve metode će se ilustrirati na konkretnim poslovnim slučajevima te obraditi uz pomoć Excel Solvera i Excel Data Analysis. Sudionici će dobiti Excel obrasce modela koje će moći odmah implementirati, ali i naučiti kako samostalno kreirati iste uz pomoć tog alata. 

Po završetku programa polaznici će:
  • Uspješno razumjeti koncept upravljanja lancem opskrbe kroz praksu i biti sposobni implementirati ga u svojoj organizaciji;
  • Biti sposobni izraditi okvir za provedbu učinkovite kontrole zaliha, distribucije i logistike upravljanja;
  • Naučiti kako kroz partnerstvo s dobavljačima i kupcima smanjiti troškove i povećati razinu usluge.

Kome je program namijenjen: 
Program je namijenjen višem i srednjem menadžmentu koji su odgovorni za upravljanje zalihama, upravljanje lancem opskrbe i planiranje unutar lanca opskrbe (planiranje potražnje, proizvodnje i nabave), te odgovornim u drugim dijelovima lanca opskrbe (nabava, skladište, prodaja, distribucija, proizvodnja, logistika, transport). 

Također i IT direktorima i rukovoditeljima, članovima uprave, generalnim direktorima ili konzultantima koji žele proširiti svoje znanje i razumjeti na koji način različiti dijelovi lanaca opskrbe funkcioniraju te kako poboljšati učinkovitost cijelog procesa. Na kraju, program je namijenjen i svima ostalima koji su zainteresirani za Supply Chain Management. 

Predavači na seminaru: 

Dr.sc. Damian R. Beil, profesor je na Stephen M. Ross School of Business na Sveučilištu u Michiganu, gdje predaje na MBA programu i doktorskom studiju kolegije Upravljanje operacijama i Strateška nabava. Godine 2007. i 2014. primio je nagradu za nastavnu izvrsnost. 
Dr. sc. Kristina Šorić, profesorica je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, na Katedri za management. Voditeljica je MBA smjera Upravljanje lancem opskrbe gdje predaje kolegije Upravljanje operacijama i Upravljanje lancem opskrbe. Doktorirala je na Odjelu za teorijsku i primijenjenu matematiku, Sveučilište u Padovi, Italija. 
Broj mjesta na seminaru je ograničen. 

U okviru seminara, sudionici dobivaju nastavni materijal, stručnu literaturu iz poslovne ekonomije i reference koje mogu koristiti u svakodnevnom radu. Na kraju programa sudionici će dobiti diplomu kao priznanje za sudjelovanje. 

Pozivamo Vas da se i Vi i Vaši zaposlenici priključite ovom iznimno zanimljivom seminaru i na taj način obogatite svoja znanja i vještine te pridonesete ukupnom poslovnom uspjehu Vaše tvrtke. 

 
(I: suvremena.hr) 
Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se