TRAŽIŠ? NAĐI.

Nastavlja se humanitarna akcija "Pokreni se za Mali svijet"

NAKON POSLA
21.9.2017. 8:47:06

Nastavlja se humanitarna akcija  Pokreni se za Mali svijet
Na trećoj međunarodnoj utrci Ironman 70.3 održanoj ove nedjelje u Puli, sudjelovala je i ekipa Dječjeg vrtića "Mali svijet" u sastavu Irena Brajković, Magda Romić i Bogdan Đekić. Njih troje zajedno su istrčali 112 900 metara te na taj način dali svoj doprinos humanitarnoj akciji „Pokreni se za Mali svijet" kojim se prikupljaju sredstva za opremanje senzorne sobe.
 
Humanitarna akcija nastavlja se i dalje te će se tim povodom u četvrtak, 21. rujna s početkom u 18.00 sati u Središnjoj knjižnici održati okrugli stol na temu "Senzorna integracija – zašto je važna?". O ovoj vrlo važnoj temi govorit će Loretta Morosin, ravnateljica Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda – Pula, Doris Mancini Flego, rehabilitator, pedagog senzorne integracije (Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda – Pula), Mateja Hrestak, odgojitelj, pedagog senzorne integracije (Dječji vrtić Mali svijet) i Irena Brajković, psiholog mentor (Dječji vrtić Mali svijet). Cilj okruglog stola i cijele akcije općenito je podizanje svijesti o potrebama djece s teškoćama u razvoju i teškoćama senzorne integracije, a prikupljena sredstava iskoristit će se za dovršetak opremanja prostora senzorne sobe te nabavku potrebnih sredstava i didaktike. Naime, zahvaljujući senzornoj sobi, kod djece se unaprjeđuje razvoj različitih sposobnosti i vještina kao što su razvoj osjeta, ravnoteža, gruba i fina motorika i slično. 

Humanitarna akcija otvorena je do kraja mjeseca, a priključiti se mogu svi zainteresirani građani uplatom donacije na račun akcije HR6923600001502139091 otvoren kod Zagrebačke banke.
 
Ujedno treba napomenuti kako će u sklopu akcije na gradskoj tržnici 30. rujna 2017. biti postavljen humanitarni štand.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se